Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem régiben szét mentünk a barátommal mert meg tudta hogy kapcsolatunk elején még sokáig együtt voltam a exemmel is.:// és Mikkor szét mentünk le feküdtem egy fiúval viszont rá egy hétre ki bekultunk a barátommal.nem mondtam el neki hogy mi történt de iszonyú buntudatom.azota gyermeket is tervezünk. Mit tegyek?

2018. aug. 25. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Úristen.
2018. aug. 25. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Az. Meg pls, csapd fel a negyedikes nyelvtankonyvet.

Vagy te ne nemz gyermeket, barmelyik jo.

2018. aug. 25. 10:46
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ezert mondjak aki egyszer megcsal az tobbszor is megfog. Ki kene menteni a linket es automatan mindenhova bemasolni ahol valaki megkerdi h megfoge csalni...
2018. aug. 25. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy: szétmentünk, megtudta, lefeküdtem, kibékültünk. Nemsoká kezdődik az iskola, van mit tanulni.
2018. aug. 25. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Már réges rég elmondtam volna a helyedben neki (én is elmondtam az uramnak, az uram is nekem). Nem jók az ilyen titkok, mert az irigyed számára adu ász lehet a kezében, az meg sosem jó ha bárkinek is van.

Mert a titkok és rejtett információk addig érnek valamit, amig rejtve vannak. Ha napvilágra kerül, minden erejét elveszítí a galád ember feléd.

2018. aug. 25. 10:52
 6/11 anonim ***** válasza:
23%

5+

Ez ugyan az mint amikor valaki valakit lefizet. Addig van hatalma az ilyennek, míg a személyek neve nem kerül nyilvánosságra. Ugyanis abban a pillanatban ahogy nyilvánosságra kerülnek, már is fordulnak el attól az embertől, aki lefizette őket. és megszűnik a rejtett hatalom, amit addig gyakorolt.

Jesabel se szerette ha a titkok napvilágra kerülnek, mert tudta, hogy elveszítí a hatalmát.

Pedig:

Lk 8,17

Mert nincs oly titok, mely nyilvánvalóvá ne lenne; és nincs oly elrejtett dolog, mely ki ne tudódnék, és világosságra ne jőne.

2018. aug. 25. 10:57
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Ebbe a “kapcsolatba” akarsz te gyereket? Jezusom sajnlaom előre szegeny gyereket

Amikor a gyerek akar szülni és nevelni egy gyereket

Vicces

Neked meg egyáltalán nem való gyerek , sőt kapcsolat sem

Össze vissza ugrálsz , nem vagy társ, bizonytalan vagy azt sem tudod mit akarsz

Amíg nem komolyodsz meg és nem kötelezed el magad egyetlen egy ember mellett ne akarj szülni . Gyerek érdekében , szegénynek tönkre teszed az életet

Mondom ezt ugy hogy én nem szeretnek szülni

N24

2018. aug. 25. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Es miert tervezel gyereket ha meg onmagaddal sem vagy tisztaban es te magad is egy gyerek vagy? Csak szarni akarsz a vilagra egy ipaden nevelt gyereket, vagy tenyleg azt hiszed magadrol hogy te most nevelnj akarsz egy uj eletet es kepes vagy ra?
2018. aug. 25. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted??! Okoska... mi közöd van már neked ahhoz a palihoz,semmi...
2018. aug. 25. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Ribi vagy
2018. aug. 25. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!