Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mi számít megcsalásnak?
fantáziálás másról?flört?csók?vagy csak a szex?esetleg "ha állva csináljátok az nem számít mert nem feküdtetek le egymással"? XD
Magatokat más mércével méritek mint a párotokat?
Fantáziálásról másról???? Ezt nem csak te tudod????
Amúgy is hülye kérdés.
Rájöttem, hogy fogalmam nincs, nem szoktam ezen gondolkodni.
Miért, nálad mi számít?
A flörttel nekem az a bajom, hogy a pasik ezt általában sokkal komolyabban, nyílt kihívásnak veszik. Ezért én enm is szoktam flörtölgetni, mert így is néha akaratlanul is betalálnak - egyébként kapcsolatban lévő emberek is-, amikoris direkt ingorálom inkább az ilyeneket.
A flört is ngayon könnyen átbillenhet megcsalásba, sőt, niylván inenn szoktak indulni.. Mert ha mind2 vevő lenne rá, egyszer nagyobb eséllyel fogják nem visszafogni magukat. Ezek miatt - és simerve a pasi gondolkodást- én pl nem viselném el, ha a párom flörtölgetne más nővel.
De a flörtnek is 2 kategóriája van, amikor midnenkinek nyilvánvaló, hogy csak poénkodás keretein belül megy, az oké. A másik, amik már erősebbek ennél, és a másik reakciójától függ a folytatás, nagyon nem oké..
A csók is ugyanúgy megcsalás, mint a dugás, hiszen nem mászok a haverjaim/kollégáim szájába, ez is a párkapcsolati dolog, amit nem csinálunk barizásból.
A fantáziálással mit tudsz kezdeni? Nincs gondolat rendőrség, ennyi még bele is fér, ha nem megy tovább, és pláne nem megy a kapcsolat rovására..
Ja és az igázos, ha más nőkkel/férfiakkal több időt tölt, több mindent megoszt, mint veled.
Ó, és az érintgetések- ölelgetés, derék, egyéb helyeken vakó fogdozás, közel hajolás SEM oké, mert ez is nyílt szándékot mutat a másik felé.
Csók.
De ha a párom képeket küldözgetne vagy olyan üziket sem maradnék csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!