Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók is megcsalásnak számít szerintem.
De az is , ha lelkileg csal meg a másik, vagyis nem történik semmi testileg, de másik nő társaságát keresi.
Ez mind azt jelzi, hogy valami nincs rendben a kapcsolatban.
De van különbség egy ittas állapotban elcsattant csók között és egy tudatosan hosszú távon szeretőt tartó ember között.
Persze, igaz, az ital sem mentesít, megcsalásnak venném azt is természetesen.... arra értettem inkább a különbséget, hogy aki tudatosan szeretőt tart, az már nagyon nagy gerinctelenség és nem "véletlen " botlás.
Akkor legyen benne annyi tartás, hogy kilép a kapcsolatból, ami nem megy és aztán megy bele az élvezetekbe.
De sajnos ehhez nagyon kevés ember elég "felnőtt" fejben.
Igaza van a másik válaszolónak is: egyszerűen ne tegyünk olyat senkivel, amit nem szeretnénk, hogy velünk is tegyenek!
1-es voltam :)
Nagyon nagy a kisértése szerintem hogy megtegye tettben is.
De már önmagában az is elég rossz, hogy képes volt másra felfigyelni, ezek szerint te nem vagy elég fontos neki.
Az egyik volt pasim egyszer majdnem megcsókolt egy lányt tánc közben. Azzal védekezett, hogy nem történt semmi, én meg mondtam neki, hogy elhiszem, de egyáltalán hogyan jutottak el odáig, hogy majdnem csók lett a vége... erre már nem tudott válaszolni.
Nekem a csók már megcsalás. A férjem szerint is.
Szerintem az is megcsalás, ha pl teszem azt: valaki úgy találkozgat egy ellenkező neművel, hogy arról a párja nem tud. Magyarul randiznak titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!