Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsalja a másikat az tényleg mindig kiderül?
Figyelt kérdés
félreértés ne essék én nem akarok megcsalni senkit, nincs is most barátnőm.csak filmben volt hogy megcsalás nincs lebukás nélkül.gondoljátok?2008. nov. 20. 01:29
1/11 anonim válasza:
Képzelj el egy extrém dolgot: 20 éves kapcsolat.
Te kibírnád, hogy 20 éven keresztül oda figyelj minden beszélgetésetekre nehogy elszóld magad?
2/11 anonim válasza:
..Szerintem,ha már valaki megcsalja a párját(feleségét,barátnőjét,stb..)az meg is érdemli,h kiderüljön.És igen.Ha nem is mindig,de túlnyomó többségben kiderül a félrelépés.
4/11 anonim válasza:
nem mindíg. Tapasztalataim szerint jellemzően nem. :)
5/11 anonim válasza:
én megéreztem, és szerintem a legtöbb nő szintén megérzi...
6/11 anonim válasza:
Ha nagyon közel álltok egymáshoz, szerintem rájössz. De akkor
a) valószínűleg nem csalod meg a másikat
b) úgysem bírsz a bűntudattal és elmondod
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szemét dolog megcsalni a párunkat, és általában ki is derül, ha meg nem akkor gratulálok annak akinek elbírja a lelkiismerete hogy belehazudik a másik szemébe, aki szereti őt. Ha esetleg nem jó a kapcsolat és azért merül fel hogy mással szexeljen az illető akkor meg először szakítani kellene és utána jöhet más, ez így tisztességes.
8/11 anonim válasza:
Sajnos én egyszer megcsaltam a barátomat.Talán annyi szóljon megntségemre, hogy csak egy csók volt és az,hogy nagyon fiatal vagyok még(16)..de ígysem bírtam a bűntudatommal-de az az igazság, hogy megérezte mert nagyon közel állunk egymáshoz.Szerencsére meg tudtuk beszélni és kaptam egy utolsó esélyt.Azóta is nagyon jóol meg minden és a bizalmát is visszakaptam..Szerintem előbb utóbb kiderül a megcsalás."A hazug embert hamarabb utólérik mint a sánta kutyát."
9/11 anonim válasza:
én megcsaltam a barátomat...az első pár hónapba nagyon bűntudatom volt...sokszor majdnem elmondtam neki...ő nem féltékeny típus nem vette észre rajtam...Nem derült ki...és már nem is fog...ügyesen kell csinálni és nincs semmi baj...
10/11 anonim válasza:
A legtobbszor nem derul ki, es az ember inkabb (sajnos) lekuzdi sajat lelkiismeretet, minthogy hagyja, hogy emiatt tonkre menjen a kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!