Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnő, párom újabban gyakran beszélget a frissen szakított exével az helyes dolog?
Több önbecsülésem van annál,mint hogy valakivel titokban randizgassak, nehogy az ex lelke megsérüljön.
Nagyon palira vesz a nő. Ez a barátok maradunk az exxel meg üzengetünk ez csak akkor fordul elő, ha még mind2 részről vannak érzelmek.
Ha nem hiszed, akkor dobd ki a csajt és garántálom,hogy 2 napon belül az exe karjaiban lesz.
De most én vagyok a rossz mert esetleg palira vesz a nő?
A kérdés az,hogy miért csinálja? Pedig egy konzervatív vallást ismerő egyén! Ha annyira palira venne,akkor mással is kavarna,de csak én vagyok neki!
De totál nem értem,hogy mire jó ez! Nem, az exe nem tud rólam, max csak sejtheti úgy,hogy valaki elmondta neki,hogy nappal sokat sétálunk együtt.
20-as!
Azért a rendszeresen az túlzás,mert nem.Csak most tapasztaltam ezt pár napja.
1. Mer túl jó nő,és mi tényleg jól megvagyunk!
2. Egyáltalán nem szerelmes az exébe! Már nem! Akkor vele lenne,és minden akadályt leküzdöttek volna közösen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!