Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnő, párom újabban gyakran beszélget a frissen szakított exével az helyes dolog?
Figyelt kérdés
A sztori az,hogy nem vagyunk hivatalosan megerősítve még,hogy egy párt alkotunk mert a barátosnőm azt mondta,hogy egy kis időnek el kell telni,hogy az exe rendbe szedje magát lelkileg. 10 hónapja szakítottak,én 6 hónapja találkozgatok este titokban a csajjal. Mondjuk szerintem már sejti mindenki mert nappal együtt mutatkozunk,igaz,hogy nincs csók,se kézfogás akkor se. Szóval a lényeg,hogy én tudom,hogy az újdonsült barátnőm zenéket küld messengerben régi csávójának,hogy hallgassa meg, meg olyat is írt neki,hogy jó vele beszélgetni. Szexről meg újrkezdésről nem beszélgettek,hanem munkáról,vicces képeket küldtek egymásnak meg ezt a romantikus zenét hallgatták közösen. Nagyon őszintén kérdezem tőletrk. Ti nem lennétek kicsit idegesek? Most ilyenkor mi van?2020. jan. 31. 04:00
11/25 A kérdező kommentje:
Ismerem már mint a tenyeremet. Azt mondaná,hogy nem potyára szakított vele és mint barátként tekint már rá mert nem rossz viszonyban váltak el. Tehát feleslegesen is megkérdeznem mert ezt válaszolná. Ő is tudja az én fb jelszavamat.. nálunk nincs már titok.
2020. jan. 31. 07:45
12/25 A kérdező kommentje:
De bezzeg ha én érdeklődnék,beszélnék a régi párommal pár szót, Armageddon lenne és 3. V.h törne ki!
2020. jan. 31. 07:47
13/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk már fiatal tizen,huszonévesek. Főleg ő nem.. akinek a háta mögött több válás is van,és ez a legutóbbi kapcsolat.
Kvázi, ő mint tapasztalt fél tudhatná,hogy mikor kell/kellene egy új kapcsolatot elkezdeni és a régit totál lezárni. Nem?
2020. jan. 31. 07:51
14/25 anonim válasza:
Nem. A kor előrehaladtával ez egyre nehezebb. Tudod mindenkiben van valami szép, akkor is, ha a kapcsolat nem jött össze. És könnyen kísértésbe esik az ember a múlt szép emlékeitől. Ezért mondom, hogy utólag minden szebbnek làtszik. A legtöbb 40+ férfi akit ismerek, egy ilyen bizonytalan valamiben úszik a jelen realitása és a múlt illúziói között.
Azt tudom tanácsolni, hogy állítsd falhoz, verd ki a balhét. Hisztizz. Ez helyre szokta rakni a férfi lelket.
15/25 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi,ő a nő! A kérdésben is írtam.
2020. jan. 31. 08:07
16/25 A kérdező kommentje:
Természetesen beszéltünk az exéről is,de azt mondta,hogy igen.. vannak szép emlékei,de az már a múlt,és az édeskevés egy kapcsolat újra kezdéséhez bárkivel.
2020. jan. 31. 08:12
17/25 anonim válasza:
Én feleségem is ezt állítja. Nem avatkozom bele, bízom saját magamban. Ha más jobban kell neki, hát csak tessèk.
18/25 A kérdező kommentje:
A nők furák.. nem érdemes bennük bízni én már azt mondom.
2020. jan. 31. 09:03
19/25 anonim válasza:
Van, akiben nem. Az én feleségemben például biztosan nem, tekintve hogy félrekúr, másokkal émelyedik, nekem meg hazudozik össze vissza. Persze otthon játssza a hűséges feleséget. Röhej.
20/25 anonim válasza:
Mivel nő vagyok, soha nem fogom tudni megérteni, hogy ti férfiak miért vagytok ilyenek. Együtt vagy valakivel hónapok óta, aki nem hajlandó téged felvállalni, és rendszeresen dumcsizgat az exével, aki lehet, hogy nem is tud rólad. Hol van ilyenkor a férfiak logikája? Hogy lehet ennyire beetetni valakit? Miért nincs önbecsülésed? Miért nem tudsz elé állni, és elmondani, hogy mit akarsz? Miért ennyire hülye és befolyásolható a férfiak nagyobbik része? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!