Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolóztál utoljára? És hol? Vagyis: milyen körülmények között? :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 17:03
32/53 anonim válasza:
Kb. 1 hónapja a volt barátommal amikor haza kellett jönnöm a vonattal.
33/53 anonim válasza:
Pár órája egy piacon -egy olyan országban, ahol nem illik ilyesmit csinálni nyilvánosan....-, mert el kellett válnunk, más városban lakunk. Máris hiányzik. :(
34/53 anonim válasza:
volt barátom legjobb haverjával 3 napja :)
35/53 anonim válasza:
kb. 1 hónapja a volt barátommal :)
De már csókolóznák :))
38/53 anonim válasza:
tegnap, mikor búcsúztam el a barátomtól:(1hét múlva jön csak:S
39/53 anonim válasza:
a barátommal kb 3-4 hete de azóta is járunk csak nyaral meg stb..:/
40/53 anonim válasza:
19:08 vagyok és azt kihagytam hogy egy buliban .... jah meg aztán kosiban búcsúzásnál..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!