Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érték e még az erkölcs és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érték e még az erkölcs és a női tartás?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi aki igen sikeres a nőknél. Ez abban nyilvánul meg, hogy tulajdonképpen a nők mennek utána, neki egy tapottat sem kell értük tennie. Persze ki is használja ezt...nagy nőcsábász. Mégsem választja egyiket sem. A nők ezáltal még inkább küzdenek érte, számomra már megdöbbentő amit művelnek, ahogy versenyeznek, ahogy "kaparnak" érte szemérmetlenül és szégyentelenül. Számomra ez minősíthetetlen női viselkedés, soha nem tudnék így viselkedni, a föld alá sűlyednék szégyenemben, nem tudnék "beállni a sorba" csak azért, hogy hátha engem választ. Nálam még az a klasszikus elvárás él, hogy igen is a férfi tegyen lépést a nőért, a nőnek legyen tartása és semmiképpen ne menjen egy férfi után, ha annak nem kell egyértelműen és amíg az nem tett egyértelmű lépéseket felé. Különösen egy kapcsolat elején. Persze ha már kapcsolat van közöttük, akkor természetes, hogy kölcsönös kell, hogy legyen a dolog, mert máshogy nem működik. Mindketten kell, hogy tegyenek a másikért. Ő viszont csak kostolgatja ezeket a nőket, játszadozik velük, azt mondja, hogy mindegyikben talál valamit ami jó, de eddig nem találta azt a nőt akiben mind ez meglenne együtt, akibe szerelmes tudna lenni. A nőket meg mintha ezzel hergelné, elképesztő ahogy versenyeznek érte. Az utóbbi időben viszont elkezdett rám "nyomulni". Nem durván, csak észrevettem, hogy értem tesz lépéseket, keres, rámír, a kedvembe próbál járni, stb... Eddig nem nagyon találkoztunk, egy munkahelyen dolgozunk ugyan, de távol egymástól, épp, hogy csak köszöngettünk egymásnak, de rendszeres munkahelyi pletykatéma a nőügyei. Most viszont felfigyelt rám valamiért. (Lehet, hogy már csak én hiányzom a listájáról...) Jóképű, sármos, intelligens, kedves de nagy szélhámos, nálam pont a fentebb leírt nők miatt szóba sem jöhet. Nem vagyok öntelt, de külömbnek érzem magam ezektől a nőktől akik másznak utána és nem vagyok hajlandó beállni a sorba... Ezt el is mondtam neki, eleinte még szépen, aztán az utóbbi időben egyre kategórikusabban kijelentettem, hogy amíg ezek a nők tapadnak rá és mennek utána és nem építi le őket, amíg nem tesz rendet a fejében és maga körül, addig nálam nem jöhet szóba. Ráadásul az összes nő tudja, hogy most engem nézett ki, ettől meg mind vérszemet kapott és meg vannak őrülve. Magam sem értem, hogy miért, hiszen láthatják, hogy nekem nem igazán kell, pont miattuk. Most lett volna egy lehetőség, egy privát, munkahelytől független összejövetel, ahová nagyon hívott. Azt tudtam, hogy a nyomulós női közül sokan ott lesz. Én pedig megmondtam, hogy közéjük nem megyek, ne akarjon ilyen kellemetlen helyzetbe hozni. Ha találkozni akar velem, akkor tiszteljen meg annyival, hogy hívjon el "randira" ahol csak ketten vagyunk és nincsenek ott a női közönségnek. Ezt viszont nem akarja, így mondtam neki, hogy nálam másképp szóba sem jöhet. Nem érti, hogy mi bajom a többi nővel és ezzel a helyzettel. Én meg azt nem értem, hogy ha kellenék neki, akkor miért nem hajlandó elhívni egy randira? Nem szeretnék ezekkel a nőkkel egy "csapatban" játszani.
2020. jan. 26. 18:45
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

29,30-as!

Ajjaj. Úgy látom van azért itt egy-két mélyen csalódott és önbizalomhiányos "férfi", akik saját kudarcaik es sikertelenségei miatt a női nemet gyűlölik. Éss csak vádaskodni tudnak, hogy elvesztett őnbizalmukból kicsikét valahogy visszaszerezzenek... Nekik kár volt ide szólni

A többi normális, értelmes, egészséges lelkületű hozzászólónak köszönöm a gondolatait!

2020. jan. 27. 08:58
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudom, miből sikerült leszűrnöd, special se onbizalomhianyos nem vagyok, se férfi. Inkább csak nem tetszik a válaszom, mert nem azt írtam, amit hallani akarsz. Viszont sajnos elég öreg vagyok ahhoz, hogy láttam már pár ilyet. Hidd el, hogy nem a te munkahelyeden az egyetle, ahol egy kakas után szaladgál az egész baromfiudvar. Abból is végignéztem már párat, hogy haloztak be azt, aki különlegesebbnek tartotta magát a többieknél. Azért írtam, hogy arra is van módszerük, de nem kell elhinned, tapasztald meg magad bátran.

Mitobb hasonlóan is gondolkodom, mint te. Soha nem versenyeznek senkiert és kicsit le is nézem az ilyen nőket. Annyi a különbség, hogy én alltatom magam azzal, hogy velem másként lenne, nem szabok neki feltételeket, mert pontosan tudom, hogy nem fog megváltozni. És mivel valóban nem érdekel, nincs is miért feltételeket szabnom, se kérdés írni róla. Azt olyasmiről szoktam, ami érdekel.

2020. jan. 27. 13:27
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Jav:nem alltatom.

Ja, és #29 voltam

2020. jan. 27. 13:29
 34/34 A kérdező kommentje:

32-es

Semmi gond. Azt 100%-ra állítom, hogy nálam semmit nem fog elérni. Úgyhogy bármilyen kimenetelt jósolsz a dolognak a tapasztalataid alapján sajnos azok nem fognak bejönni. Ebbe a "feltétel" dologba meg annyian belekapaszkodtatok, pedig ez csak annyiról szólt, hogy miután nyomult már egy jó ideje, megmondtam neki, hogy feleslegesen strapálja magát, mert amíg van a másik 32 nő, addig tőlem biztos, hogy véleményen kívül (ha továbbra is kíváncsi rá) ne számítson semmire. És igen valóban nem titkoltam sem előtte sem itt, hogy mint pasi bejön. Jó pasi, ezt neki is megmondtam,de ennyi, ettől még nem dobom hanyat magam. És ezt ő is tudja, szerintem ez bosszantja. De hát ezer meg egy pasi tetszik aki az utcán szembe jön velem, mégse kéne mert az nagyon-nagyon kevés és egyáltalán nem jelenti, hogy bármit is akarnék bármelyiktől is. Mert -mint ahogy ennek a pasinak is- van, lehet olyan tulajdonsága pl. csajozás, ami miatt mint pasi nem kezdenék vele. Mert tudom, hogy egy nagy szélhámos. Szóval nálam így "jön be". "Feltételt" pedig azért szabtam neki, mert már kínos volt az állandó nyomulása és azt mertem neki mondani, hogy "Géza,ha a 32 másik nőt eltűnteted, akkor éppen lehet(ne)köztünk valami. Mert akkor még életképesnek is tűnhetnél... De túl nagy kockázatot nem jelent ez nekem, hiszen a nők éltetik, és majd pont értem fog lemondani róluk...?! Azt is elmondtam neki, hogy nagyon kár érte, hogy ilyen, mert így normális kapcsolata, nője az életben nem lesz.

Szóval ennyi a "feltételem" története.

2020. jan. 27. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!