Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érték e még az erkölcs és a női tartás?
A leírás alapján totál kiábrándító egy ilyen férfi, nem is értem, hogy mi a kérdés, vagy mit akarsz ezzel.
Illetve úgy gondolom, hogy ilyen sármos férfi max. szexkapcsolatra lenne jó, lehet, biztos jókat lehetne kalandozni vele, ami a nőknek is tetszhet, de ennyi. Ha ennyire egyértelműen megkapta a “nőcsàbász” bélyegzést a környezetében, akkor hülye kéne legyek ahhoz, hogy komolyan vegyem, vagy az intencióin gondolkodjak.
Köszönöm eddig mindenkinek, aki megerősített. Már kezdtem komolyan azt hinni, hogy egy másik bolygóról pottyantam ide vagy velem van nagy defekt, amiért így gondolkodom.
8-as "megnyugtatlak", hogy BIZTOS HOGY NEM!!!!
9-es, igen beismerem, hogy mint sármos pasi bejön, mert ráadásul intelligen is amúgy (csak a nőkkel való kapcsolata csúszott el nála valahol nagyon...) DE! Azért annyira hülye nem vagyok, hogy beálljak a sorba. És egyáltalán nem akarok "különlegesnek" tündökölni, hogy hátha majd ezzel felhívom a figyelmemet.
Sőt, engem talán leginkább a másik oldali nők viselkedése és annak oka érdekelne. Hogy MIÉRT képesek nők így megalázni magukat. Szó szetint dühít. Már azon is elgondolkodtam, hogy "látensen" bennem van az ilyen fajta viselkedés és bosszant, hogy én nem tudok ilyen lenni...:-))) Mert akkor lehet, hogy nagyobb sikerem lenne, mint visszahúzódó nyusziként. :-)))
Szerintem inkább hagyd abba ezt a nyomulást és követelőzést, hogy milyen körülmények között akarsz vele randizni.
Nem fog megváltozni ez a pasi és pontosan tudja, hogy bármikor megkaphatna.
Téged nem az erkölcs és tartás miatt zavar a többi nő körülötte, hanem csak nem akarsz vetélytársat.
14-es látod erre még nem gondoltam:-)))
Hát anennyiben az nyomulás, hogy az első tizen x alkalommal még udvariasan elmagyaráztam neki, hogy kedvelem mert jópofa, de ettől még fényévekre van attól, hogy bármilyen szinten is foglalkozzak. A 82.megkeresésére viszont már elég ingerülten azt mertem mondani, hogy hagyjon békén,mert nem vagyunk egy erkökcsi értékrenden és (mert ő is az arcomba vágta ugyanezt, hogy félek a "riválisoktól") nem tekintem az ilyen nőket riválisaimnak...
Erre megsértődött. Én pedig jót nevettem.
Szóval így nyomulok.:-)))
Bébike, itt a f aszival van a gond. Pruszkolhetsz a többi nőre, de ha valakit kizárólag a farka hajt, azt te nem fogod tudni lekotni, még akkor sem, ha te vagy a megtestesult tökély.
Vagy ha le is kötöd, akkor 1-2 év, és patkány módra elkezdene kurogatni a hátad mögött, amiert valahogy megint a többi női ceda lenne a hibás, nem pedig a spermaagy. 🙄🙄🙄
16-os köszi,Bébike :-)))
Pontosan vázoltad a kifogádaimat és az indokaimat, amiért nem foglalkozom vele. Csak ezt ettől kicsit cizelláltabban mondtam el neki, amiből megint a sértődés meg az értetlenség lett. Pedig szívem szerint én is a patkány hasonlatot használtam volna, na de hát mégis csak volt jó nevelésem...:-)))
Azért az erre fogékony és erre harapó nőket én nem menteném fel. Engem tényleg nagyon komolyan fel tud bosszantani, ha egy nő ilyen könnyűvérű, kapható kategória. Már barátnőimmel is ment tönkre kapcsolatom egy időre, mert nyomultak egy pasira. Halálosan ki tudotak borítani az ilyen megalázó viselkedésükkel. Aztán amikor a pasi meg nem úgy bánt velük, ahogy egy "rendes" nővel illett volna, meg voltak sértődve a barátnőim. És én mit is mondhattam volna erre....?! Később érdekes mind belátta, hogy igazam volt...
Én úgy látom, hogy klasszikus "húzd meg - ereszd el" technikával akar az ipse sikert aratni. (amivel amúgy lehet is)
Ebből nyertesen és méltósággal csak úgy tudsz kijönni, ha kategórikusan kizáratod magad, mint potenciális nőstény.
Ő nem veszít semmit, gyakorlatilag kevesett tett rád, és azt hajlandó is bukni. Mindig bedob valami kezdeményezés félét, ha ellenállást észlel jön az "elenged" része a dolognak.
El kell felejteni, így lehet megúszni az egész ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!