Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érték e még az erkölcs és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érték e még az erkölcs és a női tartás?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi aki igen sikeres a nőknél. Ez abban nyilvánul meg, hogy tulajdonképpen a nők mennek utána, neki egy tapottat sem kell értük tennie. Persze ki is használja ezt...nagy nőcsábász. Mégsem választja egyiket sem. A nők ezáltal még inkább küzdenek érte, számomra már megdöbbentő amit művelnek, ahogy versenyeznek, ahogy "kaparnak" érte szemérmetlenül és szégyentelenül. Számomra ez minősíthetetlen női viselkedés, soha nem tudnék így viselkedni, a föld alá sűlyednék szégyenemben, nem tudnék "beállni a sorba" csak azért, hogy hátha engem választ. Nálam még az a klasszikus elvárás él, hogy igen is a férfi tegyen lépést a nőért, a nőnek legyen tartása és semmiképpen ne menjen egy férfi után, ha annak nem kell egyértelműen és amíg az nem tett egyértelmű lépéseket felé. Különösen egy kapcsolat elején. Persze ha már kapcsolat van közöttük, akkor természetes, hogy kölcsönös kell, hogy legyen a dolog, mert máshogy nem működik. Mindketten kell, hogy tegyenek a másikért. Ő viszont csak kostolgatja ezeket a nőket, játszadozik velük, azt mondja, hogy mindegyikben talál valamit ami jó, de eddig nem találta azt a nőt akiben mind ez meglenne együtt, akibe szerelmes tudna lenni. A nőket meg mintha ezzel hergelné, elképesztő ahogy versenyeznek érte. Az utóbbi időben viszont elkezdett rám "nyomulni". Nem durván, csak észrevettem, hogy értem tesz lépéseket, keres, rámír, a kedvembe próbál járni, stb... Eddig nem nagyon találkoztunk, egy munkahelyen dolgozunk ugyan, de távol egymástól, épp, hogy csak köszöngettünk egymásnak, de rendszeres munkahelyi pletykatéma a nőügyei. Most viszont felfigyelt rám valamiért. (Lehet, hogy már csak én hiányzom a listájáról...) Jóképű, sármos, intelligens, kedves de nagy szélhámos, nálam pont a fentebb leírt nők miatt szóba sem jöhet. Nem vagyok öntelt, de külömbnek érzem magam ezektől a nőktől akik másznak utána és nem vagyok hajlandó beállni a sorba... Ezt el is mondtam neki, eleinte még szépen, aztán az utóbbi időben egyre kategórikusabban kijelentettem, hogy amíg ezek a nők tapadnak rá és mennek utána és nem építi le őket, amíg nem tesz rendet a fejében és maga körül, addig nálam nem jöhet szóba. Ráadásul az összes nő tudja, hogy most engem nézett ki, ettől meg mind vérszemet kapott és meg vannak őrülve. Magam sem értem, hogy miért, hiszen láthatják, hogy nekem nem igazán kell, pont miattuk. Most lett volna egy lehetőség, egy privát, munkahelytől független összejövetel, ahová nagyon hívott. Azt tudtam, hogy a nyomulós női közül sokan ott lesz. Én pedig megmondtam, hogy közéjük nem megyek, ne akarjon ilyen kellemetlen helyzetbe hozni. Ha találkozni akar velem, akkor tiszteljen meg annyival, hogy hívjon el "randira" ahol csak ketten vagyunk és nincsenek ott a női közönségnek. Ezt viszont nem akarja, így mondtam neki, hogy nálam másképp szóba sem jöhet. Nem érti, hogy mi bajom a többi nővel és ezzel a helyzettel. Én meg azt nem értem, hogy ha kellenék neki, akkor miért nem hajlandó elhívni egy randira? Nem szeretnék ezekkel a nőkkel egy "csapatban" játszani.
2020. jan. 26. 18:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

#15: azt írtad, hogy ADDIG nem jöhet szóba, vagyis az jön le, hogy igazából szívesen lennél vele, ha nem lenne konkurencia és nem lenne más nőkkel körülvéve.

A pasi ebből nem azt vonja le, hogy elutasítod, hanem hogy szeretnéd, csak feltételekkel.

Azért nem hív el randira, mert olyan ellenállhatatlannak hiszi magát, hogy biztos benne, hogy úgyis beadod a derekad, és van még rajtad kívül bőven elég nő.

"de eddig nem találta azt a nőt akiben mind ez meglenne együtt, akibe szerelmes tudna lenni."

Nem téved a pasi, ha azt hiszi, hogy te is az érte áhítozó nők ligájában játszol, csak megpróbálsz más technikát használni a célod eléréséhez.

Nekem nagyon is úgy tűnik, hogy igazából kell neked ez a pasi.

2020. jan. 26. 20:38
 22/34 A kérdező kommentje:

18-as

"Én úgy látom hogy klasszikus "húzd meg - ereszd el" technikával akar az ipse sikert aratni. (amivel amúgy lehet is)"

IGEN, tényleg ezt csinálja, de nálam nem fog sikert aratni. Mert eleinte ugyan felültem erre a lóra, mert nem tudtam hogy kezeljem. Durván nem akartam, aztán amikor nyomult természetesen kedvesen fogadtam, hogy ne én legyek a bunkó, beképzelt, lekezelő p*csa. Ő persze érezte az ellenállást. Visszábbvett picit, aztán jött újabb taktikával, újabb nyomulással...

"Ebből nyertesen és méltósággal csak úgy tudsz kijönni, ha kategórikusan kizáratod magad, mint potenciális nőstény."

Na ez történt meg a napokban! Közöltem, hogy ha nem megy vele a kölcsönös egyetértésben szép szóval való "eltávolodás" akkor majd megy durván. Megmondtam, hogy nincs dolgom egy szélhámos nőcsábásszal, nem az ő kuplerájába való vagyok....Na, ebből van most a hatalmas sértődés.

"Ő nem veszít semmit, gyakorlatilag kevesett tett rád, és azt hajlandó is bukni. Mindig bedob valami kezdeményezés félét, ha ellenállást észlel jön az "elenged" része a dolognak."

Mégis úgy adja elő, hogy "pedig élete szerelme lehettem volna"... Gondolom a következőig...

"El kell felejteni, így lehet megúszni az egész ügyet."

Igen, egyetértek!

2020. jan. 26. 20:43
 23/34 A kérdező kommentje:

19-es

Igen, én is tudok ilyen sztorit. Na de ott azért a feleség és a szeretők is már orvosi esetek. Na, arra a feleségre már nem tudok haragudni, mert ő már beteg, ha ezt így elviseli. Nagyon-nagyon sajnálom. De a szeretők sem normálisak. Mit vár az ilyen? Amikor már nyílvánvaló a szeretői viszony mindenhol és a pasi mégsem lép, ott soha nem is fog.

20-as, igen nekem is van egy ilyen sejtésem, hogy lehet, hogy beteg ez a pali, mert ez már azért a "csúcskategória" a nótorius nőcsábászok között is. Pláne úgy, hogy majdnem egy éve űz....

2020. jan. 26. 20:56
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha beteg, ne akard meggyógyítani és megmenteni, mert nem fog sikerülni.
2020. jan. 26. 21:11
 25/34 A kérdező kommentje:

21-es

"azt írtad, hogy ADDIG nem jöhet szóba, vagyis az jön le, hogy igazából szívesen lennél vele, ha nem lenne konkurencia és nem lenne más nőkkel körülvéve."

Igen, ebben olyan formában igazad van, hogy gyakorlatilag ezzel azt mondtam neki, hogy lennék veled, ha teljesen megváltoznál. :-)))) Mondjuk ha nem egy kutya lennél, hanem egy repülő oroszlán...

Tényleg tetszett mint pasi, nem mondom, hogy nem játszottam el a gondolattal és ő ezt érezte is, ezért cuppant rám (is). Csak aztán szerencsére hamar se*be rúgott az eszem...

"A pasi ebből nem azt vonja le, hogy elutasítod, hanem hogy szeretnéd, csak feltételekkel."

Igen, valóban elmondtam neki a feltételeimet.

"Azért nem hív el randira, mert olyan ellenállhatatlannak hiszi magát, hogy biztos benne, hogy úgyis beadod a derekad, és van még rajtad kívül bőven elég nő."

Igen, ez tökéletesen így van. Azaz, hogy volt pár nappal ezelőttig, míg aztán egyértelműen és már elég durván leállítottam.

"de eddig nem találta azt a nőt akiben mind ez meglenne együtt, akibe szerelmes tudna lenni."

"Nem téved a pasi, ha azt hiszi, hogy te is az érte áhítozó nők ligájában játszol, csak megpróbálsz más technikát használni a célod eléréséhez."

Tényleg nem taktikázom vele, és nem áhitizom utána, de ezt már ő is érzi...

"Nekem nagyon is úgy tűnik, hogy igazából kell neked ez a pasi."

Igen, kellett volna, ha a feltételeimnek megfelel. :-)))) Na, dehát tudom én, hogy kutyából soha nem lesz repülő oroszlán...:-)))

2020. jan. 26. 21:12
 26/34 A kérdező kommentje:

24-es

Igen, tudom és nem is az én dolgom "meggyógyítani"...

2020. jan. 26. 21:21
 27/34 anonim ***** válasza:
Nála érték lenne.
2020. jan. 26. 21:36
 28/34 A kérdező kommentje:

27-es

Mármint mi lenne érték és kinél?

2020. jan. 26. 21:41
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nagyon úgy tűnik, hogy neked 100x jobban kéne ez a pasi, mint azoknak a nőknek. Ok meg akarják kapni, de tudják, hogy mire, azért tesznek is. Te meg arról álmodozol, hogy majd érted jól megváltozik. Azért "utalod" az ilyen nőket, mert simán féltékeny vagy, nem bírod elviselni, hogy másé "is"legyen.(A 13.kommentedben tök jól le is írtad, valószínű az is zavar, hogy te nem vagy olyan, mint ők.)Az a gond, hogy ezek a pasik nagyon jól ismerik a nőket. Mindenkinek megtalálja a gyenge pontját. A tiédet kifejezetten könnyű, mert meg is mondtad. Egyetlen alkalom lesz, amikor valamit máshogy fog tenni veled, mint a többi nővel.Azt nem tudom, hogy az áhított randi lesz-e, de azt igen, hogy te olyan szépen fogsz besetalni, hogy neki meg se kell erőltetnie magát. El fogsz olvadni, amikor elhiteti veled, hogy téged mennyivel különlegesebbnek tart a többi nőnél. Neki bőven megér ennyit befektetést az a strigula, veled meg majd itt találkozunk újra, amikor radobbensz, hogy mégse lett belőle repülő oroszlán, vagy mi a túró, és a fejedet vered a falba, hogy de hiszen tudtam, hogy ez lesz...Ha valoban nem érdekelne se O, se a nők, akkor ez a kérdés meg se született volna.
2020. jan. 27. 01:34
 30/34 Rockarc ***** válasza:
100%

Bar igyekszel ugy beallitani a dolgot, mintha felette lennel es kontrollalnad, szerintem nem igy van. A masik, hogy egyaltalan nem vagy kulonb a tobbi nocsketol, aki zsong korulotte, csak te meg a versenyt sem vallalod fel. Eleve sokat elmond az ertekrendedrol, hogy egy ilyennel egyaltalan szobaalltal, meg kostolgattad. Csak latszolagos az erkolcsi folenyed, dbonal is mindent felre, ha leepitene a haremet, pedig attol meg ugyanaz a jellemtelen ember maradna. Ez nem sarm kerdese, egyszeruen csak felpiszkalta az erdeklodesedet es meg most sem tudtad elengedni, a kerdes is emiatt kerult kiirasra, olyanokrol meg nem olvastam kerdest, akikre nem kivancsi a kerdezo.

43F

2020. jan. 27. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!