Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érték e még az erkölcs és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érték e még az erkölcs és a női tartás?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi aki igen sikeres a nőknél. Ez abban nyilvánul meg, hogy tulajdonképpen a nők mennek utána, neki egy tapottat sem kell értük tennie. Persze ki is használja ezt...nagy nőcsábász. Mégsem választja egyiket sem. A nők ezáltal még inkább küzdenek érte, számomra már megdöbbentő amit művelnek, ahogy versenyeznek, ahogy "kaparnak" érte szemérmetlenül és szégyentelenül. Számomra ez minősíthetetlen női viselkedés, soha nem tudnék így viselkedni, a föld alá sűlyednék szégyenemben, nem tudnék "beállni a sorba" csak azért, hogy hátha engem választ. Nálam még az a klasszikus elvárás él, hogy igen is a férfi tegyen lépést a nőért, a nőnek legyen tartása és semmiképpen ne menjen egy férfi után, ha annak nem kell egyértelműen és amíg az nem tett egyértelmű lépéseket felé. Különösen egy kapcsolat elején. Persze ha már kapcsolat van közöttük, akkor természetes, hogy kölcsönös kell, hogy legyen a dolog, mert máshogy nem működik. Mindketten kell, hogy tegyenek a másikért. Ő viszont csak kostolgatja ezeket a nőket, játszadozik velük, azt mondja, hogy mindegyikben talál valamit ami jó, de eddig nem találta azt a nőt akiben mind ez meglenne együtt, akibe szerelmes tudna lenni. A nőket meg mintha ezzel hergelné, elképesztő ahogy versenyeznek érte. Az utóbbi időben viszont elkezdett rám "nyomulni". Nem durván, csak észrevettem, hogy értem tesz lépéseket, keres, rámír, a kedvembe próbál járni, stb... Eddig nem nagyon találkoztunk, egy munkahelyen dolgozunk ugyan, de távol egymástól, épp, hogy csak köszöngettünk egymásnak, de rendszeres munkahelyi pletykatéma a nőügyei. Most viszont felfigyelt rám valamiért. (Lehet, hogy már csak én hiányzom a listájáról...) Jóképű, sármos, intelligens, kedves de nagy szélhámos, nálam pont a fentebb leírt nők miatt szóba sem jöhet. Nem vagyok öntelt, de külömbnek érzem magam ezektől a nőktől akik másznak utána és nem vagyok hajlandó beállni a sorba... Ezt el is mondtam neki, eleinte még szépen, aztán az utóbbi időben egyre kategórikusabban kijelentettem, hogy amíg ezek a nők tapadnak rá és mennek utána és nem építi le őket, amíg nem tesz rendet a fejében és maga körül, addig nálam nem jöhet szóba. Ráadásul az összes nő tudja, hogy most engem nézett ki, ettől meg mind vérszemet kapott és meg vannak őrülve. Magam sem értem, hogy miért, hiszen láthatják, hogy nekem nem igazán kell, pont miattuk. Most lett volna egy lehetőség, egy privát, munkahelytől független összejövetel, ahová nagyon hívott. Azt tudtam, hogy a nyomulós női közül sokan ott lesz. Én pedig megmondtam, hogy közéjük nem megyek, ne akarjon ilyen kellemetlen helyzetbe hozni. Ha találkozni akar velem, akkor tiszteljen meg annyival, hogy hívjon el "randira" ahol csak ketten vagyunk és nincsenek ott a női közönségnek. Ezt viszont nem akarja, így mondtam neki, hogy nálam másképp szóba sem jöhet. Nem érti, hogy mi bajom a többi nővel és ezzel a helyzettel. Én meg azt nem értem, hogy ha kellenék neki, akkor miért nem hajlandó elhívni egy randira? Nem szeretnék ezekkel a nőkkel egy "csapatban" játszani.
2020. jan. 26. 18:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Nem olvastam végig ezt a hosszú írást, de a férfiak imádják a könnyű nőket. Az én kapcsolatom is csak szexkapcsolatnak indult jelenlegi párommal. Komoly lett belőle. A feleségét is elhagyta miattam. Tehát a pasik a ribiket szeretik.
2020. jan. 26. 18:51
 2/34 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm, ezzel csak megnyugtattál, mert pont ribi nem akarok lenni, ha már eddig nem váltam azzá.
2020. jan. 26. 18:53
 3/34 anonim ***** válasza:
87%

Igaza van elsönek.

R.bis bnöimnek mindig van pàrja, akinek tartàsa van az megy a selejtbe.

2020. jan. 26. 18:53
 4/34 anonim ***** válasza:
33%

Igen, érték. Olyan férfi vagyok, akit a nők hívnak hmm... randira. Szépek, csinosak, de totál lankasztó, hogy én vagyok a préda. Közben találkoztam egy olyan nővel, akinek bizony udvarolni kell, és bizony ez így egész más. Ne a gazella menjen már oroszlánra vadászni!

Tartsd magad, de ne legyél pökhendi. Ha elveszti az érdeklődését irántad, akkor soha nem is kellettél igazán.

2020. jan. 26. 18:55
 5/34 anonim ***** válasza:
26%
Férfiként értékelem, ha egy nő erkölcsös, de ma ez olyan ritka mint a fehér holló...Én ezért hagytam abba a párkeresést. A mai "nőket" meghagyom a csúcsbikáknak. Én nem vagyok az, de nem is bánom. Jó lenne, ha a nők úgy gondolkodnának, mint te.
2020. jan. 26. 18:56
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, végigolvastam. Nekem az a véleményem, ami neked is, hogy ennek a pasinak mág te hiányzol a listájáról. Addig vagy izgalmas számára, amíg nem adod be a derekad. Ha komoly kapcsolat alakulna köztetek esetleg, akkor is nagy a valószínűsége, hogy hamar lelépne, vagy megcsalna folyamatosan, mivel nagyon népszerű a nők körében.

Tehát, ha komoly kapcsit szeretnél, akkor lehet, h nem járnál jól ezzel a pasival.

2020. jan. 26. 19:00
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
És abban is igazad van, hogy legyen már benne annyi gerinc, hogy elhívjon randira.
2020. jan. 26. 19:02
 8/34 anonim ***** válasza:
98%

Meg akar dugni.

Meg is fog.

2020. jan. 26. 19:02
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Mégis ki a tököm ez a férfi és miért forog ennyire körülötte a világ?? Értem én, hogy sok nő hajt rá.. +a kérdező is úgy ír róla, mintha ő lenne az egyetlen férfi nemű túlélő a környéken egy apokaliptikus filmben. Miért épp ilyen férfit fogtál ki? Ez rólad is sokat el mond, nem csak a kérdésben kritizált nőkről.

Elég ellentmondásos a leírásod. Azt állítod, hogy a többi nővel ellentétben téged nem érdekel ez a férfi. Mégis úgy hangzik az egész, mintha ez valami taktika lenne a részedről, amivel fel akarod vonni magadra a figyelmet és “különlegesnek” beállítani magad.. Legalábbis ha nem érdekel a férfi, akkor miért vetődik fel egyáltalán a randi kérdése, vagy miért foglalkoztat ez a kérdés egyáltalán?

2020. jan. 26. 19:04
 10/34 A kérdező kommentje:

4-es Nagyon igyekszem nem pökhendi és arrogáns, öntelt lenni, csak bosszant, hogy nem érti (vagy úgy tesz mintha nem értené) az érveimet, a kifogásomat. Szerinte én biztos egy hibbant tyúk vagyok, aki csak játsza az eszét.

5-ös,azért remélem vannak még hasonlóan gondolkodó nők, mint én. Mert nagyon kétségbe lennék esve ha csak én látnám így a világot...

1-es, köszi, mert nekem is ez volt az érzésem vele kapcsolatban, hogy az hergeli, hogy én nem adom magam. Pedig nem hergelni akarom, csak nagyon viszolygok az ilyen női viselkedéstől és azoktól a pasiktól akiknek ez jön be. És én még mindíg annyira el tudok csodálkozni az ilyen szégyentelen nőkön, higy miért jó ez nekik...

2020. jan. 26. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!