Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érték e még az erkölcs és a női tartás?
Igaza van elsönek.
R.bis bnöimnek mindig van pàrja, akinek tartàsa van az megy a selejtbe.
Igen, érték. Olyan férfi vagyok, akit a nők hívnak hmm... randira. Szépek, csinosak, de totál lankasztó, hogy én vagyok a préda. Közben találkoztam egy olyan nővel, akinek bizony udvarolni kell, és bizony ez így egész más. Ne a gazella menjen már oroszlánra vadászni!
Tartsd magad, de ne legyél pökhendi. Ha elveszti az érdeklődését irántad, akkor soha nem is kellettél igazán.
1-es vagyok, végigolvastam. Nekem az a véleményem, ami neked is, hogy ennek a pasinak mág te hiányzol a listájáról. Addig vagy izgalmas számára, amíg nem adod be a derekad. Ha komoly kapcsolat alakulna köztetek esetleg, akkor is nagy a valószínűsége, hogy hamar lelépne, vagy megcsalna folyamatosan, mivel nagyon népszerű a nők körében.
Tehát, ha komoly kapcsit szeretnél, akkor lehet, h nem járnál jól ezzel a pasival.
Mégis ki a tököm ez a férfi és miért forog ennyire körülötte a világ?? Értem én, hogy sok nő hajt rá.. +a kérdező is úgy ír róla, mintha ő lenne az egyetlen férfi nemű túlélő a környéken egy apokaliptikus filmben. Miért épp ilyen férfit fogtál ki? Ez rólad is sokat el mond, nem csak a kérdésben kritizált nőkről.
Elég ellentmondásos a leírásod. Azt állítod, hogy a többi nővel ellentétben téged nem érdekel ez a férfi. Mégis úgy hangzik az egész, mintha ez valami taktika lenne a részedről, amivel fel akarod vonni magadra a figyelmet és “különlegesnek” beállítani magad.. Legalábbis ha nem érdekel a férfi, akkor miért vetődik fel egyáltalán a randi kérdése, vagy miért foglalkoztat ez a kérdés egyáltalán?
4-es Nagyon igyekszem nem pökhendi és arrogáns, öntelt lenni, csak bosszant, hogy nem érti (vagy úgy tesz mintha nem értené) az érveimet, a kifogásomat. Szerinte én biztos egy hibbant tyúk vagyok, aki csak játsza az eszét.
5-ös,azért remélem vannak még hasonlóan gondolkodó nők, mint én. Mert nagyon kétségbe lennék esve ha csak én látnám így a világot...
1-es, köszi, mert nekem is ez volt az érzésem vele kapcsolatban, hogy az hergeli, hogy én nem adom magam. Pedig nem hergelni akarom, csak nagyon viszolygok az ilyen női viselkedéstől és azoktól a pasiktól akiknek ez jön be. És én még mindíg annyira el tudok csodálkozni az ilyen szégyentelen nőkön, higy miért jó ez nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!