Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti feladnátok most érte mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti feladnátok most érte mindent?

Figyelt kérdés

5 évvel ezelőtt összekavarodtam a kollégámmal,akinek barátnője volt. 2 évig voltam a szeretője, mert totál beleestem.Majd válaszút elé állítottam,hogy ő vagy én.

Persze maradt a barátnője mellett, holott engem szeretett.

Azóta menyasszony lettem, épp babát tervezünk, szeretem a páromat, de megjelent a kollégám és közölte hogy szeret engem, hazudott magának, mindenkinek és velem akar lenni. Otthagyja a barátnőjét,akivel azóta is együtt van, és kezdjünk mindent tiszta lappal.

Felkavart most nagyon...

Bármit megadtam volna azért,ha ezt évekkel ezelőtt mondja!

2020. jan. 21. 15:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, erte nem adnék fel mindent, viszont ha a jelenlegi párodat akivel gyereket tervezel elhagynád egy idiótáért akkor inkabb hagyd ott. Az a csodapasi sosem szeretett. Még most is ott a nője, hahó!! Ha szeretne függetlenkent keresett volna meg. De meg most is ott van a csaj. El ne hidd már!!!
2020. jan. 21. 17:05
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen szánalmas patkányon csak keresztül néznék a mai eszemmel. Az életemet meg rendbe tenném. Te nagyon nem vagy boldog, ha ilyeneken gondolkodsz.
2020. jan. 21. 19:28
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Nálam hasonló a szitu.Szeretők voltunk,én elváltam miatta,ő meg miattam nem.Eltelt bő 2 év és multkor bejelentette nekem,hogy válik,mert az asszonya megcsalta.Célozgatott,hogy na most szabad lett,stb stb.De azóta nekem is lett normális kapcsolatom.Úgy látom csalódott,hogy nem lépek.Eszem ágában sincs,bár megrázott,hogy válnak.A páromat szeretem,és a volt szeretőm,akkorse kellene,ha egyedülálló lennék.Szerintem ne add fel a kapcsolatodat,ha működik.Oké normális,hogy felkavart,de elmúlik.
2020. jan. 21. 20:54
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Nem akarom elhagyni a páromat, csak felkavart ez az egész!

Tegnap elmeséltem a páromnak mindent, vagyis arrol tudott hogy a szeretője voltam évekig, de elmondtam hogy mit akar most.

Meg tudtuk beszélni,ahogy eddig is mindig mindent!

A volt szeretőm most nagyon szenved, én viszont boldog vagyok a párommal, ugyhogy elmehet a francba!

Ja és nem vagyok terhes! (még)

2020. jan. 22. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!