Éreztétek már úgy, hogy feladnátok mindent?
Figyelt kérdés
Amikor összejön minden rossz dolog és az életkedved is elmegy.Biztos volt már mindenkinek ilyen érzése. De hogy tettétek túl magatokat rajta?2017. ápr. 9. 19:28
2/3 anonim válasza:
Részben a hiúság segítségével.Összejöttek a problémák, illetve semmi nem úgy sikerült, mint szerettem volna. Rengeteget sírtam. Mennem kellett valahová és készülődés közben megláttam magam a tükörben, - na, azt nem kellett volna - akkor úgy határoztam, engem senki ne lásson így.
Később, amikor már kicsit idősebb lettem, még mindig működött az " én vagyok a legszerencsétlenebb a földön". Olyankor viszont -szerencsémre - mindig adódott olyan helyzet, amikor szinte rossz érzés volt, hogy a mások bajához képest pitiáner dolgokon nyavalygok. Ezek adták meg azt az erőt, ami tovább vitt az életben.
3/3 anonim válasza:
hát ezután a matek emelt érettségi után megfordult a fejemben...nagyon szemét feladatok voltak pedig mindig jó voltam matekból és az utolsó évemben minden hétvégén és egyéb időmben matekoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!