Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rászoktatni egy férfit, hogy ne megsértődjön, hanem beszélgessen?
6 éve vagyunk együtt a barátommal, együtt is élünk a saját lakásunkban, de még mindig ezen a szinten van. A hétvégén lebetegedtem, szombaton 5-kor mondja, hogy megy táncolni táncházba. Előtte lévő héten is pont volt, hajnali 3ig maradt. Mondtam, h muszáj most is mennie, nem elég a heti 2 alkalommal tánc, plusz havonta 1-2X hétvégén is? Betegen nem szerettem volna, ha éjjel felkelnék arra, hogy hazajön, meg amúgy is szerettem volna otthon lenni vele, mert az utóbbi időben csak rohangálás volt ide-oda. Na ezen megsértődött. 3 napig nem szólt hozzám. Pedig ennyit mondtam neki össz-vissz. Nem is értem ezen mi volt a sértő. Nekem nincs türelmem ehhez a dedós szinthez, hogy kérdezgessem, hogy mi a baj drágám, felnőtt férfiről beszélünk, mindjárt 30 éves lesz.
Az ilyen férfiak mit gondolnak? Komolyan nem értme őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!