Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rászoktatni egy férfit, hogy ne megsértődjön, hanem beszélgessen?
6 éve vagyunk együtt a barátommal, együtt is élünk a saját lakásunkban, de még mindig ezen a szinten van. A hétvégén lebetegedtem, szombaton 5-kor mondja, hogy megy táncolni táncházba. Előtte lévő héten is pont volt, hajnali 3ig maradt. Mondtam, h muszáj most is mennie, nem elég a heti 2 alkalommal tánc, plusz havonta 1-2X hétvégén is? Betegen nem szerettem volna, ha éjjel felkelnék arra, hogy hazajön, meg amúgy is szerettem volna otthon lenni vele, mert az utóbbi időben csak rohangálás volt ide-oda. Na ezen megsértődött. 3 napig nem szólt hozzám. Pedig ennyit mondtam neki össz-vissz. Nem is értem ezen mi volt a sértő. Nekem nincs türelmem ehhez a dedós szinthez, hogy kérdezgessem, hogy mi a baj drágám, felnőtt férfiről beszélünk, mindjárt 30 éves lesz.
Az ilyen férfiak mit gondolnak? Komolyan nem értme őket
Lehet rosszul kezdtem a mondatot valóban, én ezen próbálok dolgozni, több kevesebb sikerrel. A táncot próbáltam, az elején én is jártam, de mikor a jobbra-balra lépkedés se megy, azért úgy elég gáz. Köszi!
75%-os, ha neked ez jön le sajnálom. Írj ki te is egy kérdést, hogy hogy lehet, hogy "egyes emberek értik a kérdést, de én nem, hogy lehet ez?" szöveggel
Ha évekkel ezelőtt csinálta ezt,akkor.miert vagy annyira odáig.
A stilusodsbol az jön le, hogy te egy karótnyelt nagyon okos, nem féltékeny nő vagy aki megvan elégedve magával piszkosul.
A párod inkabb menekül tôled oda,ahol jól érzi magát. És lehet, hogy a barátok is falaznak neki, mert tudják, hogy mily4 vagy.
Persze, hogy van valakije.
De az a nő lehet, hogy azt sem tudja mi az a glükóz.
Amúgy szerintem is nő van a dologban. Az ilyen táncos programok nagy teret engednek az ismerkedèsnek. Azèrt ha hajnalig kimarad, igen jól èrezheti ott magát. Ès már egyre sűrűbben akar járni. Èna helyedben egyszer felajánlanám neki, hogy elkísèrem, kíváncsi lennèk a reakcióját.
Persze fő a bizalom, nem szabad fèltèlenykedőnek se lenni, de azèrt az orrunknál lássunk tovább.
Előző hèten is volt, aztán mikor lebetegszel le se tolja, akkor is menne, ès mikor beszólsz èrte, akkor vèrig sèrtődik. Gyanús...
"amit olyan zenére táncolnak, ami egy nagy katyvasz"
Parancsolsz? Katyvasz? Remélem nem a latin zenékre gondolsz, mert akkor már duplán értem a pasidat...
A többire én nem reagálnék, mert az tisztán látszik, hogy csak panaszkodni jöttél ide, nem valódi tanácsért. Meg hát a stílusod ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!