Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom többet fizet be a háztartásba, mire jogosítja fel ez?
Én (szintén nőként) komolyan nem értelek titeket. Naponta legalább 1 ilyen kérdés érkezik!
Bele sem szabad menni olyan kapcsolatba, ahol nem vagytok egyenlőek. Olyan pasas mellé nem szabad beállni, aki házvezetőnőt lát benned, ő meg lógatja a lábát. És mivel ezt otthonról hozza, SOHA nem fog változni!
Tudom jól, apám, bátyám ilyen! Soha, semmit nem csináltak, mindent a seggük alá kellett tenni, mint egy kiskirálynak. Az ilyen a kapcsolatában is ezt fogja MINDIG elvárni. Ezt hozza anyucikától! Tőlük tanultam meg, hogy erre nagyon fontos odafigyelni párválasztásnál, különben örökre csak egy cseléd leszel.
Na meg a másik! Folyton az orrod alá dörgöli, hogy sz*ros 50 ezerrel többet rak a közösbe? Húha...
Megpróbálhatsz vele beszélni, de sajnos egyik fülén be, másikon ki. És ez 99,9%.
Gondold át, hogy maradsz-e cseléd, vagy próbálsz változtatni, ha nem sikerül, akkor...
Keress egy másik férfit akivel egy anyagi szinten vagy. Közös lesz a pénz és a hazi munka is. Vannak ilyen lehetőségeid is.
Ha valamilyen szinten eltart a másik fél , mint a mostani kapcsolatod akkor neked kell vinni a háztartást. Valamit valamiért.
Helyedben szakítanék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!