Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért jogosítja fel a férfiakat, hogyha elutasítja az, akkor kicsinálja, befeketítse vagy zaklassa az adott nőt?
Hát nem tudom, én nem mertem bemenni a rendőrségre, mert egy faszi egy éve át követett, furikázott a házunk előtt akár napi 20-szor is, lejáratott...
Anyámék nem engedték, hogy feljelentsem. Meg itt nem is foglalkoztak volna vele.
Te ügyed ehhez képest Kis Pista, csak a furikázást nem tudod bizonyítani, máshonnan meg letiltottam.
Kinek a pap kinek a papné. Nem mindenkinek jöhetek be én is. Eddig még nem is volt olyan nő aki bárminemű vonzalmat érzett volna irántam, még senki sem tekintett rám férfiként.
Több szát visszautasítást kaptam már.
Egyiknél sem kezdtem el zaklatni a nőt, sosem akartam kicsinálni őket. Tudom, hogy ez nem az ő hibájuk. Egyszerűen ilyen az életem. Egy szívás...
Fölösleges bárkit is hibáztatnom emiatt.
Azért mert a nő, mint élőlény van olyan kretén, hogy mégha bejön az adott pali, első blikkre lekoptatja.
Aztán gondolkodik rajta, maszturbál róla, majd két menstruáció között ír neki egy sms-t, hogy: micinyálsz?
Majd miután hülyére szivatta a palit, rájön, hogy mégsem, mert kinőtt a sggén egy akkora pattanás, ami miatt képtelen lenne nemi életre.
Ezek után a pali nem tudja mi van, és próbálkozik....
Tömören ennyit a női nemről, kell tapasztalattal.
De nyilván erre 20-on éves fiúkák nem tudnak érdemben válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!