Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátomtól soha nem kapok virágot az mit jelent?
Már mondtam neki 2x is ,hogy sosem vesz nekem virágot. Erre a reakciója egy szomorú fej,bújás és ennyi... Nem igazán értem miért nem képes erre csak úgy ?? Kezdem azt gondolni,lehet nem is szerelmes belém. Előző barátaimtól veszekedés után is nagy csokrot kaptam,vagy csak úgy vettek egy szál rózsát,ha elsétáltunk az árus mellett..
A mostani barátom nem szegény mielőtt ezt az érvet hoznátok fel,simán tudna venni nekem mégsem teszi.
Mit tehetnék? Megint hozzam fel,hogy soha nem kapok virágot? Vagy mondjam,hogy bezzeg xy-nak milyen szerelmes lehet a pasija,mert kapott virágot csak úgy?
hát nem tudom ,most már kicsit "durvábban" fogom neki mondani.Ha ezekután sem kapok tőle akkor majd veszek én is magamnak... de gáz :(
mármint azért,mert ez szerintem a szeretet egy kifejezési módja lenne ,hogy vesz 1000 ft értékben valamit.. én mindig mondom inkább virágot hozzon ne édességet...
Ez azert elég nagy problema! Ha ez neked örömet okoz ő meg semmibe veszi! Neki mi okoz örömet? Mit szólna ha te azt semmibe venned?
Lehet van olyan pasi aki ezt behodolasnak veszi h oda van erted es ez nem fér bele az egojaba.
Nézz olyan pasit aki örömet okoz,mit szenvedsz mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!