Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomtól már nagyon rég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomtól már nagyon rég nem kaptam virágot. Lehet hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 11:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak lement az a korszak amikor minden egyes nap kapsz valamit (ha már ilyen fiú volt).

Máshogy is ki lehet mutatni, hogy szeret pl kimondja ami sokkal jobb megerősítés szerintem mint egy virág.

2013. máj. 13. 11:55
 2/24 anonim ***** válasza:
Nők....
2013. máj. 13. 11:56
 3/24 anonim ***** válasza:
Én sem adok mindig barátnőmnek virágot és nem jelenti azt hogy nem szeretem , elég szomorú hogy így méritek azt hogy ad valamit vagy nem .
2013. máj. 13. 11:58
 4/24 anonim ***** válasza:
Szerinted kinek adunk virágot akit nem szeretünk vagy akit igen? Inkább örülnél ahelyett hogy itt kombinálsz. A virággal a szeretetét a törődését a figyelmét mutatja ki. Vagy megcsalt és büntudata van. Te amilyen lökött vagy úgyis utóbbit fogod hinni...
2013. máj. 13. 11:59
 5/24 anonim ***** válasza:

Esküszöm többet nem viszek virágot egy nőnek se...

Persze akkor meg az lesz a baj..

2013. máj. 13. 12:00
 6/24 anonim ***** válasza:
Arra nem is gondolsz, hogy lehet hogy csak azért nem, mert r*hadt drágák manapság a virágok, lopni meg nem akar, mert jóindulatú?
2013. máj. 13. 12:03
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem, mert bőven megtehetné, hogy vegyen néha.. Szerintem azért az se normális, hogy csak szülinapkor és karácsonykor kapok valamit, de mindegy, biztos velem van a baj, hogy így gondolom.
2013. máj. 13. 12:06
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

En az exemtol SOHA nem kaptam viragot.

8 honapig voltunk egyutt.

Egyszer elmentunk vasarolni, es berakott a kosarba egy csokor viragot. Majd miutan fizettunk, mondta , hogy ugorjunk be az anyjahoz, hogy odaadja neki ezt a viragot ...

2013. máj. 13. 12:13
 9/24 anonim ***** válasza:

Uram isten!

Én sem kapok virágot barátomtól,nem is értem miért kellene állandóan? Abba méred hogy szeret?!

Ne már... engem őszintén szólva hidegen hagy ez a virág téma!

Sosem voltam olyan csaj,aki hisztizik,ha a pasijától nem kap virágot..!Gondolkozz el,nem virágban+ egyéb tárgyakban kell mérni,hogy szeret-e a pasid vagy sem! Nőj fel

2013. máj. 13. 12:36
 10/24 A kérdező kommentje:

És gondolom kissé sz.rul esett..

Szerintem az itt a gond, hogy sok férfi egyed azt gondolja, hogy egy nőt megkaphat udvarlás nélkül is, biztos vannak ilyen lányok, de én elvárom, hogy kimutassa, hogy valóban engem akar és nem csak a szex miatt.. És akárhogy is az udvarlásba bele tartozik a virág, az hogy meghív ide oda stb.

2013. máj. 13. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!