Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomtól már nagyon rég nem kaptam virágot. Lehet hogy már nem szeret?
Én nem azt írtam,h nem teszel érte meg semmit,ha ezt olvastad keress fel egy szemészt,aki fel ír neked szemüveget!
De istenem, most szerinted egy sz@ros virágtól függ-e az,hogy szeret vagy sem?
Vegyél neki autót,vagy mit tudom én mit,mert ha nem akkor azt hiszi hogy nem szereted?!
Szerintem az a női lét vége, amikor a csaj azzal példálózik, hogy ő "mossa a pasi sz.ros gatyáját".
Minek is virág egy ilyen mocskos szájú nőnek, aki ezek szerint ennyire becsüli a párját? (félreértés ne essék, én is úgy káromkodok, mint a kocsis, ha olyan a szituáció, de a páromról soha nem mondanék ilyet, még ha expressis verbis igaz is)
Köszönöm, hogy aggódsz az életkorom miatt, 25 esztendős vagyok, és éltem már hosszabb ideig kapcsolatban, mostam a saját és a párom ruháit is. Nem is azzal volt gondom, hogy mosod a ruháit. (Bár meglehetősen furcsa, hogy ezt te legalább úgy állítod be, mintha munkából hazatérve rózsaszirmokat szórnál elé és szabadidődben pálmaággal legyezgetnéd, míg ő sörözik és meccset néz.)
De:
Ad 1. Én ezt teljesen természetesnek vettem, és nem a szerelmem bizonyítására, hanem alapvető, jól felfogott egyéni és szociális érdekből. (T.i.: Tiszta ruhában járni jó.)
Ad 2. SOHA nem beszélnék a párom "sz...os gatyájáról." (T.i. az alpári stílusoddal van problémám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!