Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomtól már nagyon rég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomtól már nagyon rég nem kaptam virágot. Lehet hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 11:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én nem azt írtam,h nem teszel érte meg semmit,ha ezt olvastad keress fel egy szemészt,aki fel ír neked szemüveget!

De istenem, most szerinted egy sz@ros virágtól függ-e az,hogy szeret vagy sem?

Vegyél neki autót,vagy mit tudom én mit,mert ha nem akkor azt hiszi hogy nem szereted?!

2013. máj. 13. 14:04
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az a női lét vége, amikor a csaj azzal példálózik, hogy ő "mossa a pasi sz.ros gatyáját".

Minek is virág egy ilyen mocskos szájú nőnek, aki ezek szerint ennyire becsüli a párját? (félreértés ne essék, én is úgy káromkodok, mint a kocsis, ha olyan a szituáció, de a páromról soha nem mondanék ilyet, még ha expressis verbis igaz is)

2013. máj. 13. 14:10
 23/24 A kérdező kommentje:
Majd egyszer te is mosod más gatyáját, ne aggódj, így 15 évesen ezt még bizonyára nem sejted. :)
2013. máj. 13. 15:26
 24/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy aggódsz az életkorom miatt, 25 esztendős vagyok, és éltem már hosszabb ideig kapcsolatban, mostam a saját és a párom ruháit is. Nem is azzal volt gondom, hogy mosod a ruháit. (Bár meglehetősen furcsa, hogy ezt te legalább úgy állítod be, mintha munkából hazatérve rózsaszirmokat szórnál elé és szabadidődben pálmaággal legyezgetnéd, míg ő sörözik és meccset néz.)

De:

Ad 1. Én ezt teljesen természetesnek vettem, és nem a szerelmem bizonyítására, hanem alapvető, jól felfogott egyéni és szociális érdekből. (T.i.: Tiszta ruhában járni jó.)

Ad 2. SOHA nem beszélnék a párom "sz...os gatyájáról." (T.i. az alpári stílusoddal van problémám.)

2013. máj. 13. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!