Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha barátomtól soha nem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátomtól soha nem kapok virágot az mit jelent?

Figyelt kérdés

Már mondtam neki 2x is ,hogy sosem vesz nekem virágot. Erre a reakciója egy szomorú fej,bújás és ennyi... Nem igazán értem miért nem képes erre csak úgy ?? Kezdem azt gondolni,lehet nem is szerelmes belém. Előző barátaimtól veszekedés után is nagy csokrot kaptam,vagy csak úgy vettek egy szál rózsát,ha elsétáltunk az árus mellett..

A mostani barátom nem szegény mielőtt ezt az érvet hoznátok fel,simán tudna venni nekem mégsem teszi.

Mit tehetnék? Megint hozzam fel,hogy soha nem kapok virágot? Vagy mondjam,hogy bezzeg xy-nak milyen szerelmes lehet a pasija,mert kapott virágot csak úgy?

2020. jan. 13. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szülinapra , névnapra sem kapsz?
2020. jan. 13. 16:53
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Ajánlom az 5 szeretetnyelv c. könyvet, nem minden ember ajándékozós. Ha egyébként 99%-osan rendben működik a kapcsolat, és az egyetlen baj, akkor engedd el és örülj neki hogy nincs nagyobb probléma.
2020. jan. 13. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:
28%
Olyasmi koma lehet mint én. Fölösleges virágra költeni, 2 nap múlva elhervad, ki lehet dobni a szemétbe. Mondjuk én ékszert, csokit, táskát, néha kerékpárt, vagy autót szoktam venni annak, akit szeretek, virágot azt pont nem.
2020. jan. 13. 16:55
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Mondd csak el neki, hogy nálad a szeretetet virágban mérik, hadd tudja meg, hogy milyen emberrel van együtt szerencsétlen.
2020. jan. 13. 16:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Miért kell rossz embernek gondolni,mert virágot szeretnék? És azt sem mondtam ,hogy csak virágban mérik. De tudj,hogy én nagyon szeretem a virágokat és már nem egyszer céloztam,mondtam egyenesen is,hogy szeretem őket.

Amúgy kb minden más dolgoban rendben van a kapcsolat. Nyilván tudnék kutatni hibák után és biztos találnék,de alapvetően minden rendben.

Csak mégis néha bánt és arra gondolok bárcsak kapnék valakitől virágot,ha már tőle nem..

2020. jan. 13. 17:03
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
Bocs, de az a tipikus "ha nincs baj, csinálunk" mentalitás. Ha működik a kommunikáció, szex, közös tervek, hobbik, harmónia megvan akkor arra fókuszálj ami van és ne arra ami nincs.
2020. jan. 13. 17:06
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

De hát nyisd ki a pici szádat. Mondd meg neki, hogy te szeretsz virágot kapni.

(Én pl. nem szeretek, amikor a férjemmel összejöttem, ő mindig virágot vett nekem. Eleinte hagytam, még "örültem" is neki, aztán amikor már a felesége voltam, elmondtam neki, hogy ha már ajándék, egy doboz csokinak jobban örülnék. Virág 3 nap után elkókad, kidobásra van ítélve.) Megértette, azóta bonbont/csokit kapok.

Tudod, néma gyereknek...

2020. jan. 13. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:
67%

"Vagy mondjam,hogy bezzeg xy-nak milyen szerelmes lehet a pasija,mert kapott virágot csak úgy?"

Én ezért gondollak rossz embernek. Azért, mert az első reakciód egy "problémára" a játszmázás, a manipuláció és az idióta célozgatás, ahelyett, hogy kinyitnád a szádat és egyenesen őszintén megbeszélnéd vele. Mindent elárul rólad.

2020. jan. 13. 17:10
 9/15 A kérdező kommentje:

8, nem megy az olvasás? Te vagy a gonosz ember,hogy feketén-fehéren le van írva,hogy mondtam neki vegyen erre te azt szúrod ki,hogy a végén megkérdezem a szép szavakra,kérésre nem hallagtó páromnak mondjam azt,hogy bezzeg más meg kap?

azzal kezdtem a kérdést,hogy 2x is elmondtam ,hosz szeretnék. aztán később panaszosabbra vettem "tőled soha nem kapok".

Ezekután mondom most,hogy mi a megoldás? Mondjam,hogy xy bezzeg kap?

2020. jan. 13. 17:47
 10/15 anonim ***** válasza:
23%

Vegyél magadnak. Komolyan!

Nekem is ilyen a párom.

Mondtam neki. Semmi. A húgom kapott a virágot a főnökétől, pedig csak egy hónapja dolgozott ott. Ez sem mozdított meg benne semmitt.

Néha vettem a tescoban egy szép csokrot,ha jó árban volt hogy legyen az asztalon. Vagy vágtam a kertből egy-egy száll rózsát magamnak. Olyankor félig indulatosan kérdezget, hogy honnan van. De venni nem jut eszébe.

Nőnapkor rengeteg virágot kaptam a férfi kollégáimtól. Akkor még morcos is volt, de nem mondta.

A 8. évfordulónkon elsétáltunk egy virágos mellett, ott kerek-perec megmondtam neki, hogy most vegyen nekem virágot mert az a csokor tetszik. Megvette.

Utána még 3 évig a szülinapomra mindig adott virágot. Két éve megint leszokott róla.

2020. jan. 13. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!