Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy álljak a dolgokhoz és egy kis segitség kellene! Mit tennétek, vagy mit javasoltok?
Hm, úgy látom úgy gondolkodtok mint én...két hete voltam igy, mondtam a páromnak jobb lesz ha szakitunk (rengeteget veszekszünk)...de kikötöttem hogy ugyanúgy találkozhatunk meg beszélhetünk, csak nem leszünk együtt...(merthogy én sem tudnám elképzelni nélküle az életemet) aztán azt felelte erre, hogy ha szakitani akarok akkor szakitunk, de végleg és jobb lesz ha nem találkozunk utána...merthogy (és ebben azért igaza van) hogy tudnál bartáként nézni rá? az emlékek élnének mind a kettőnkbe, nem csókolhatna meg, miközben nagyon szeret...
végül átgondoltuk, s szerintem nektek is ezt kéne tegyétek.Nem kötelező szétmenni. mi is már több mint 3 hónapja próbáljuk menteni a kapcsolatunkat, mert szeretjük egymást...csak a makacs természetünk miatt kicsit nehéz dolgunk van...beszéljetek őszintén!! mondjátok el egymásnak ontosan hányadán álltok, mennyire mélyek még az érzelmek. Ha mélyek erősek és szeretitek egymást, beszéljétek meg hogy nem veszekedtek hanem megpróbáljátok megoldani a problémát...
mit értessz az alatatt hogy "keményen bánt" veled? ha megütött vagy sokszor kiabált veled akkor hagyd a sunyiba... üdv.
remélem megtudjátok beszélni, üdv 18 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!