Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyes ha a barátnőm kimondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes ha a barátnőm kimondja hogy még sosem élvezett el az együttléteink során?

Figyelt kérdés

A minap ét átmentem és beszélgettünk, és szóba került az elélvezés es benyögte hogy "amúgy én még sosem élveztem el amikor dugtunk, én nem éreztem még semmi olyat."

Amióta ezt mondta, azóta depressziós vagyom esküszöm. 19 éves létemre én erre nemvagyok lelkileg még felkészülve.

Úgy érzem hogy soha életemben már nem akarok dugni senkivel.

19/f

2020. jan. 10. 20:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

18-as, olvasgattam a témában és nem feltétlen jár együtt orgazmussal.

Viszont nem tudom, mert mindkettő volt: az a tejszerű váladék, de olyan brutál mennyiségben, hogy térdhajlattól mellkasig tocsogtunk és volt a vízszerű is, de talán csak első esetben hittem azt, hogy bepisiltem. Később már tudtam, hogy nem, bár egy partnerem volt, aki nem hitte el, hogy nem pisi.

Másrészt valami olyasmit mondanak, hogy a hólyagból távozik és egy kivételével biztosan tudom, hogy nekem nem a hólyagomból ömlik ki, hanem a hüvelyemből. De nagyjából dl-ekben vagy literekben mérhető, ha nagyon élvezem a szexet. És nem, nincs közben orgazmusom, nincs tetőpont és nincs az a kielégülés, hogy oké köszi, nekem most végem van, nincs hüvelyrángás, csak a szex folyamatának a része és nagyon nagy fokú gyönyörrel jár. Vagy inkább azt mondanám, hogy a nagyfokú gyönyörre válaszul ömlik ki belőlem, de nem a gyönyör maga, néha ez a része inkább mechanikus: egy lökés, egy nagy adag váladék. Na mindegy, szerintem nem orgazmus, de ahogy elnézem a videót, annyira nem tudják hogy mi ez, hogy akár még az is lehet. :)

2020. jan. 11. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!