Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem, hogy semmi szükség nincs karrierépítésre, helyette nekem màr szülnöm kéne? N25
A velem egykorú ismerőseim közel fele házas, sokaknál (hamarosan) jön a gyerek... Úgy érzem ez egy verseny és nekem is házasodnom “kell.”
Annyi helyen olvasni a sok, “nagy” karrierista nőről.... de konkrétan egy ilyen nőt sem ismerek. Mindenki házasodik, szül, nem is dolgoznak... vagy a szokások virágárus, bolti eladó, pultos lány szitu. Vagy elvégzik az egyetem büfé - ruhatár szakát és ezutan választják a szülést és az otthonlétet.
Mindenhol azt hallom, hogy szüljek, szüljek, szüljek.... de nincs kinek és nincs hova ,és néha azért arról is hallani, hogyha a nő nem szakad meg a munkában, a nagy karrierépítésben, akkor értèktelen, aranyásó és eltartatja magát. Sok az elvàrás és egymással ellentétesek.
Bennem személy szerint semmi versenyszellem, semmi hivatastudat, jobb a lakásban tenni-venni, mint “nagy felelősséget vállalni” és “nagyon versengeni”. Ugyanakkor megrémít, hogy a csapból is az folyik, hogy nekem szülnöm kell.
Bármi ezzel kapcsolatos tapasztalatot, észrevételt örömmel fogadok.
Mielőtt Isten hàta mögötti Kiskunlacházinak néznétek.... tősgyökeres pesti vagyok.
Ja, szóval aki kétlábon járó inkubátornak tekinti a nőket és szerinte a nő legfontosabb "feladata" a gyerek szülés és csak azután merészelhet karrierre gondolni, az tök rendben van, ugye?! Bezzeg ha erre valaki reflektál, miszerint akkor tartsd is a gyereket és a nőt is, akkor már jön a "fuuuj, feminista, az ilyen nem nő" duma..... Jóságos ég, milyen szánalmas és gusztustalan ez.🤦🏽♀️🤮
Talán ha felfognatok végre, hogy a nő is egy különálló, egyenjogú személy és nem az a becses feladata, hogy szüljön orrba-szájba...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!