Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem, hogy semmi szükség nincs karrierépítésre, helyette nekem màr szülnöm kéne? N25

Figyelt kérdés

A velem egykorú ismerőseim közel fele házas, sokaknál (hamarosan) jön a gyerek... Úgy érzem ez egy verseny és nekem is házasodnom “kell.”

Annyi helyen olvasni a sok, “nagy” karrierista nőről.... de konkrétan egy ilyen nőt sem ismerek. Mindenki házasodik, szül, nem is dolgoznak... vagy a szokások virágárus, bolti eladó, pultos lány szitu. Vagy elvégzik az egyetem büfé - ruhatár szakát és ezutan választják a szülést és az otthonlétet.

Mindenhol azt hallom, hogy szüljek, szüljek, szüljek.... de nincs kinek és nincs hova ,és néha azért arról is hallani, hogyha a nő nem szakad meg a munkában, a nagy karrierépítésben, akkor értèktelen, aranyásó és eltartatja magát. Sok az elvàrás és egymással ellentétesek.

Bennem személy szerint semmi versenyszellem, semmi hivatastudat, jobb a lakásban tenni-venni, mint “nagy felelősséget vállalni” és “nagyon versengeni”. Ugyanakkor megrémít, hogy a csapból is az folyik, hogy nekem szülnöm kell.

Bármi ezzel kapcsolatos tapasztalatot, észrevételt örömmel fogadok.

Mielőtt Isten hàta mögötti Kiskunlacházinak néznétek.... tősgyökeres pesti vagyok.

2020. jan. 10. 05:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
72%

Ja, szóval aki kétlábon járó inkubátornak tekinti a nőket és szerinte a nő legfontosabb "feladata" a gyerek szülés és csak azután merészelhet karrierre gondolni, az tök rendben van, ugye?! Bezzeg ha erre valaki reflektál, miszerint akkor tartsd is a gyereket és a nőt is, akkor már jön a "fuuuj, feminista, az ilyen nem nő" duma..... Jóságos ég, milyen szánalmas és gusztustalan ez.🤦🏽‍♀️🤮

Talán ha felfognatok végre, hogy a nő is egy különálló, egyenjogú személy és nem az a becses feladata, hogy szüljön orrba-szájba...!!

2020. jan. 11. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!