Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt sertesnek vennetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt sertesnek vennetek a parotoktol lanyok?

Figyelt kérdés

18 eves korom ora vagyok egyutt a baratommal. Akkoriban nagyon nagyon vekony alakom volt,mindig azt mondogatta hogy olyan kis torekeny vagyok.

Azota eltet 6 ev , most vagyok 24 es a napokban volt egy “beszolasa “ amit nem tudok mire velni. Egy par kilo feszaladt ram az utobbi evekben , de nem olyan veszes a helyzet , plussz elkezdem feleve konditerembe is jarni hogy kicsit formasodjak...

szoval a lenyeg h azt mondta, nagyon megvaltozott az alakom ,sokkal noiesebb vagyok, mar - mar anyukas . Szoval mar el tudja kepzelni hogy kihordjak egy babat , mert regen olyan torekenynek tuntem...

Nem tudom m

2020. jan. 6. 20:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyereket akar.
2020. jan. 7. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
A mi kapcsolatunkban ez egyszerű ténymegállapítást jelentene. Valahogy én pozitív, boldog felhanggal tudom elképzelni, miszerint már akár a gyermeke anyjaként is el tudna képzelni (nem csak a testalkat teszi, hogy valaki anyukának valónak tűnik-e).
2020. jan. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!