Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a legnagyobb sértés amit a párotoktól kaptatok?
"Te nem számítasz" (mármint ezt így utólag)
"Te úgyse érsz sokat"
"Érted nem lenne kár"
"Sajnálom az ismerőseidet"
stb.
"...csak a gyerekeidet sajnálom, hogy ilyen anyjuk van, te idióta."
Itt be is fejeztük a kapcsolatot.
Legközelebb amikor írt, hogy mi a baj, belinkeltem neki ezt a mondandóját :)
Nem találkoztunk többé.
"ezzel sem lehet mindent megmagyarázni" nem tudtam menni megfogni neki valami szart, mert éppen egy rokont tájékoztattam mikor lesz édesapám temetése.
33/f
- suta buta
- szörnyszülött
- bolond
- hízott disznó
- hogy nézel már ki
- nálad mindenki jobb
- öregasszony
- ragadvány
- stbstbst...
OFF: Gyakran sértettségből mondanak ilyeneket az exek és az olyan emberek, akik érzik már a szakítás közeledtét.
Kérdés: Most komolyan ezzel a buta viselkedéssel akar meggyőzni arról, hogy nem kellett volna őt elhagyni?
Meg ha annyira rossz vagyok, akkor minek bántja a szakítás? Hiszen "úgyis talál jobbat". :D Akkor meg mire jó ez a kis színjáték?
Szerintem azért, mert valójában rohadt jó nőnek tart, csak ée akarja törni az önbizalmam.
ON: Én már annyi sértést kaptam exektől, hogy estig sorolhatnám. Kedvencem a következő volt:
"Téged biztosan nem foglak feleségül venni." 3 év után mondta. Akkor mit tökölt két évig?
Másik kedvenc:
"Komolyan gondolom veled...(két évvel később)Csak tudni akartam, hogy milyen ha van egy barátnőm."
Igen, ez egy szűz volt előttem, és hirtelen nem tudta hova rakni a faxát, miután sikerült velem összejönnie.
Többé nem adok esélyt ilyen kis gyökereknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!