Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi volt a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi volt a legnagyobb sértés amit a párotoktól kaptatok?

Figyelt kérdés
és hogy kezeltétek ? vagy akár ismerkedés során történtet is írhattok. Az enyém: csak azért vagyok veled mert jobb nem volt...

2019. aug. 9. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

"Te nem számítasz" (mármint ezt így utólag)

"Te úgyse érsz sokat"

"Érted nem lenne kár"

"Sajnálom az ismerőseidet"

stb.

2019. aug. 9. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nárcisztikus vagyok. De aztán kiderült, hogy ő paranoiás skizofrén, úgyhogy sokat nem emésztettem magam.
2019. aug. 9. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

"...csak a gyerekeidet sajnálom, hogy ilyen anyjuk van, te idióta."

Itt be is fejeztük a kapcsolatot.

Legközelebb amikor írt, hogy mi a baj, belinkeltem neki ezt a mondandóját :)

Nem találkoztunk többé.

2019. aug. 9. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Fussál kisdisznó úgyis elkaplak. (agresszív volt, szakítottam vele jött utánam) 53kg OS 160cm nő vagyok. Ez úgy beleégett a tudatomba
2019. aug. 9. 22:56
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Hogy ostoba vagyok. Már exem szerencsére.
2019. aug. 9. 23:25
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

"ezzel sem lehet mindent megmagyarázni" nem tudtam menni megfogni neki valami szart, mert éppen egy rokont tájékoztattam mikor lesz édesapám temetése.

33/f

2019. aug. 9. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Azért vagyunk egymás házastársai, hogy mi ketten tiszteljük és szeressük egymást egy életen áz. Sosem sértenénk meg egymást semmivel.
2019. aug. 10. 01:23
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
hogy igazából nem is volt szerelmes belém, csak én félreértettem. mondta ezt közel 2 éves kapcs. után...
2019. aug. 10. 01:45
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

- suta buta

- szörnyszülött

- bolond

- hízott disznó

- hogy nézel már ki

- nálad mindenki jobb

- öregasszony

- ragadvány

- stbstbst...

2019. aug. 10. 06:11
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

OFF: Gyakran sértettségből mondanak ilyeneket az exek és az olyan emberek, akik érzik már a szakítás közeledtét.

Kérdés: Most komolyan ezzel a buta viselkedéssel akar meggyőzni arról, hogy nem kellett volna őt elhagyni?

Meg ha annyira rossz vagyok, akkor minek bántja a szakítás? Hiszen "úgyis talál jobbat". :D Akkor meg mire jó ez a kis színjáték?

Szerintem azért, mert valójában rohadt jó nőnek tart, csak ée akarja törni az önbizalmam.

ON: Én már annyi sértést kaptam exektől, hogy estig sorolhatnám. Kedvencem a következő volt:

"Téged biztosan nem foglak feleségül venni." 3 év után mondta. Akkor mit tökölt két évig?

Másik kedvenc:

"Komolyan gondolom veled...(két évvel később)Csak tudni akartam, hogy milyen ha van egy barátnőm."

Igen, ez egy szűz volt előttem, és hirtelen nem tudta hova rakni a faxát, miután sikerült velem összejönnie.

Többé nem adok esélyt ilyen kis gyökereknek sem.

2019. aug. 10. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!