Mi volt a legnagyobb sértés, amit családtagtól, baráttól, havertól kaptál eddig és nagyon rosszul esett?
Kövér vagyok és egy h*** ku*** megketdezte hogy hol varratok magamra ruhat...
De azért kozoltem vele halál higgadtan hogy en beleferek a konfekciomeretbe es o hol csinaltatja..
De azért szarul esett mert ennyire nem lehet valaki paraszt..
- gáz vagy, mert önállótlan vagy (olyan baráttól, aki csak azért lett annyi idősen önálló, mert anyu-apu mindent a segge alá tett... egyetemista korára 2 hónap munkaviszonya volt, oda is az apja tolta be 1x nyárra... én ugyanannyi idősen már több év munkaviszonnyal rendelkeztem, csak épp otthon laktam, mert így spóroltam, azért voltam "gáz önállótlan")
- szüleimtől és testvéremtől: ronda, hájas disznó, céda (azért, mert fél órával később akartam elkezdeni leckét írni), bölényhajú (ezt öcsémtől... anyám nem akarta engedni, hogy kibontva hordjam a hajam, öcsém, a kis kedvenc, meg kitalált egy gúnynevet, hogy úgy érezzem, tényleg anyámnak van igaza... amúgy lány vagyok, és nem olyan a hajam, mint egy bölénynek), antiszociális, buta
Erre nagyon nehéz válaszolnom, mert gigantikus a választék! XD Mesélek neked egy közelmúltban történt sztorit.
Pár hete egy zebránál álltam a piros lámpánál. Megláttam a közeli buszmegállóban a barátomat. Gondoltam, majd odamegyek hozzá, és beszélek vele, amíg nem jön a busz. Ám amíg a lámpánál álltam, láttam, hogy a barátom beszáll egy autóba. Nem sokkal később a lámpa zöldre váltott. Elmentem a szóban forgó autó mellett (piros lámpát kapott), és néztem, hogy a barátom néz-e. De nem nézett... Valahogy úgy érzem, hogy direkt nézett egyenesen, hogy még csak bólintania se kelljen nekem. Tudniillik, ez a barátság már régóta kvázi csak egyoldalú volt. Ennek ellenére nagyon ragaszkodtam ahhoz barátomhoz - addig a pillanatig. Fogalmam sincs, hogy tarthattam a barátomnak olyan sokáig... Ez már a sokadik sértése volt. Nem a legdurvább sértés, amelyet tőle valaha kaptam, de ezzel telt be a pohár. Elvártam tőle egy kis tiszteletet, ám sosem kaptam meg. Már megbocsátottam neki, de bennem is van büszkeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!