Szerintetek melyik a megalázóbb? Ha eltűrőm, hogy valaki bánt vagy ha erőszakkal megpróbálok tenni ellene, de lehet, hogy abból én kerülök ki vesztesen?
Sajnos sokszor bántottak az iskolában és volt, hogy tettem ellene a fent említett módszerrel, de volt egy eset, amikor nem mertem, mert 1,5x-es testsúlya volt és úgy éreztem, az rosszabb lenne, ha netán kiüt, és inkább eltűrtem 1,5 évig, hogy folyton piszkált meg lelkileg megalázott.
Most hogy közeleg az osztálytalálkozó, visszaemlékeztem, hogy mekkora hülye voltam, hogy beégettem magam az egész osztály előtt, és most pont fordítva látom, hogy inkább az ellenkezőjét kellett volna, és inkább sérüljek meg, mint hogy ezt tegye velem.
Igen, én is pontosan ezt gondolom. Azzal, hogy veszítek ellene, az semmivel sem rosszabb, mint amit 1,5 évig tett velem.
Most egyenlőre tárgytalan, de ki tudja mi lesz, ha ott leszünk mindketten az osztálytalálkozón. Ha meg ez miatt nem mennék el, az megint arra utalna, hogy nem merem megvédeni magam.
egy csomó mindent tehetsz:
nem mész el
úgy teszel, mintha semmi nem történt volna
finoman alázod azokat, akik téged gyúnyoltak
a legjobb, ha azzal foglalkozol, ami neked jó az egészben. ha el szeretnél menni, akkor elmesélheted a többieknek, hogy mi minden történt veled az évek alatt, lehet, hogy valakit érdekel. emellett te is meglátod, miből lesz a cserebogár. én úgy vettem észre, hosszú távon az emberek változnak kicsit. most már nagyobb gondjuk is van annál, minthogy valakit kipécézzenek. lehet, hogy rájöttek közben, hogy nem olyan nagy arcok, úgyhogy visszavesznek belőle.
Füvezett, szóval én kizártnak tartom, hogy jó irányba változna.
El akarok menni, mert mást meg szívesen látnék így 5 év után. De ezúttal nem akarom hagyni, hogy megalázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!