Ha egy Youtube videóban szerepeltem, (nem az egész videó az enyém, csak egy részlet belőle) és az engedélyem nélkül rakott bele a videóba, akkor?
Nekem sértő dolgot mondott rólam, de nem káromkodás meg semmi, csak szimplán fájt amit mondott. Amit videót felhasznált, annak én vagyok a tulajdonosa csak már nem tudok belépni abba a profilomba. Mi miatt jelenthetem fel?
-sérti a jogaimat
-gyűlölködő vagy sértő tartalom
-vagy jelentsem fel szerzői jogok miatt?
De figyelem a videónak csak egy részében használt fel engem, és azt a profilomat már elvesztettem! Köszi!
Elvileg privacy violation(személyiségi jogok megsértése) miatt kezdeményezheted a videója törlését a YouTube-on. Ha egyénileg felismerhető vagy a kérdéses videóban, mindegy, melyik profilodon van az eredeti anyag, kezdeményezhetsz egy Privacy Complaint Process-t:
A panasz benyújtása után 48 órát adnak a feltöltőnek, hogy csináljon valamit vele, ha ez után is marad a videó, a YT bírálja el a panaszt.
Ha esetleg ezzel a megoldással élsz, mindenképpen számolj be, hogy sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!