Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt sertesnek vennetek a parotoktol lanyok?
18 eves korom ora vagyok egyutt a baratommal. Akkoriban nagyon nagyon vekony alakom volt,mindig azt mondogatta hogy olyan kis torekeny vagyok.
Azota eltet 6 ev , most vagyok 24 es a napokban volt egy “beszolasa “ amit nem tudok mire velni. Egy par kilo feszaladt ram az utobbi evekben , de nem olyan veszes a helyzet , plussz elkezdem feleve konditerembe is jarni hogy kicsit formasodjak...
szoval a lenyeg h azt mondta, nagyon megvaltozott az alakom ,sokkal noiesebb vagyok, mar - mar anyukas . Szoval mar el tudja kepzelni hogy kihordjak egy babat , mert regen olyan torekenynek tuntem...
Nem tudom m
Nem tudom mire veljem ezt, kicsit rosszul esett, mintha burkoltan azt mondta volna hogy elegge megvastagodtam...
Ti mit gondoltok?
(Bocsi ekuldtem veletlenul telorol ido elott a kerdest)
Legcélravezetőbb, ha a fiút kérdezed meg, hogyan gondolta.
Én, férfiként, inkább a tények objektív megítélésének venném és nem sértő megjegyzésnek.
Megkerdezten Tole ,hogy hogyan ertette... celoz-e arra hogy tobbet sportoljak , de csak ezt a gyerkocos temat hozta fel...
A helyzet az hogy (mar felismertem) neha sok hulyeseget felreertelmezek es azt hiszem ,hogy beszol, vagy negativumkent jegyzi meg, tobbet gondolok bele mint ami. Ez is pl egy ilyen volt ,kivancsi voltam hogy mas ezt hogy ertelmezne .
“Megvaltozott a tested , mar latszik hogy kitudnal hordani egy babat” , valahogy nem esett le elsore hogy ez pozitiv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!