Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja eljátszom, hogy elélvezek mit csináljak?
Nem tudok hüvelyi úton elélvezni csak ha csiklóm van izgatva de a barátom azt se tudja jól csak én magamnak.
Mit csináljak ? Büntudatom van.

Probalj meg beszelni vele.
Amugy a tobbi valaszolonak meg annyit, hogy en tobb partnerrel is probaltam kozolni, megmutatni, hogy nekem hogy jo. Altalaban az volt a valasz, hogy en ne mondjam meg neki, hogy mit csinaljon, mert eddig egy no se panaszkodott, o tudja nagyon jol, hogy hogy kell egy not kielegiteni!
Vagy konkretan fogtam a kezet, hogy mit hogyan milyen erosen, de nem fogtak fel, csinaltak ugy ahogy ok akartak. Van aki ra is tett egy lapattal, serelemnek vette, ha nem elveztem el, volt aki mar-mar eroszak hataran jart, kb 1 oraig reszelt, hogy o akkor is megmutatja nekem, hogy en el fogok elvezni,
Szoval ennyit a kommunikaciorol. Nem mindig lehet!

Nyilván az ismerkedéskor nem azzal inditott,hogy csuklóig a bugyimban turkált és próbálta a dzsinnt kidörzsölni a csiklómból 😁
Talán max.2 alkalom volt amikor ilyen durván próbált a későbbiekben,de nem jött be,pont emiatt szóltam neki,majd markoltam meg ha már a fülével nem hall,legalább érezni érezzen. És nem,nem jön be az alfahím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!