Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hónapja eljátszom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hónapja eljátszom, hogy elélvezek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudok hüvelyi úton elélvezni csak ha csiklóm van izgatva de a barátom azt se tudja jól csak én magamnak.

Mit csináljak ? Büntudatom van.

2020. jan. 5. 23:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok hüvelyi úton elélvezni, ezt a párom is tudja, nem színészkedek. Ezt úgy oldjuk meg, hogy vagy előjáték során a nyelvével megadja az orgazmust, vagy aktus közben én izgatom a csiklómat. Ez nem okoz problémát köztünk, fontos a kommunikáció. Élvezem magát a szexet is, de nem tudok elmenni csak attól. Egyébként mi is elsők vagyunk egymásnak szex terén.
2020. jan. 6. 00:19
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Probalj meg beszelni vele.

Amugy a tobbi valaszolonak meg annyit, hogy en tobb partnerrel is probaltam kozolni, megmutatni, hogy nekem hogy jo. Altalaban az volt a valasz, hogy en ne mondjam meg neki, hogy mit csinaljon, mert eddig egy no se panaszkodott, o tudja nagyon jol, hogy hogy kell egy not kielegiteni!

Vagy konkretan fogtam a kezet, hogy mit hogyan milyen erosen, de nem fogtak fel, csinaltak ugy ahogy ok akartak. Van aki ra is tett egy lapattal, serelemnek vette, ha nem elveztem el, volt aki mar-mar eroszak hataran jart, kb 1 oraig reszelt, hogy o akkor is megmutatja nekem, hogy en el fogok elvezni,

Szoval ennyit a kommunikaciorol. Nem mindig lehet!

2020. jan. 6. 00:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#13-as. Jézusom,az a béna fajta pasi,aki "tudom én hogyan kell" majd kb.mintha szöget akarna fába nyomni egy ujjal,úgy nyomja,dörzsöli halálra az ember csiklóját 😁 Fujj de utáltam. Azt hiszi az a fajta,hogy az élvezettől nyög fel a másik,aztán ha eltolod a kezét,mégjobban felbuzdul ,hogy mekkora kwajó már ő és még erősebben baszkodja. 😑😑 Egy többedik ilyen alkalomnál(bár közöltem is,hogy ez nekem kellemetlen,de leszarta) rámarkoltam a golyóira és keményen szorítottam,nyüszített. Mondtam neki,"most jól figyelj,te tudod,hogy ami nekem fáj az jó mert ugye Te ezt tudod,akkor ami neked fáj,az szerintem igazából neked jó,élvezed,mert ezt meg én tudom) Leszokott a csikló lecsiszolásról a bunkó
2020. jan. 6. 06:11
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
# 13 de gondolom bejött, hogy ilyen alfa, nem hallgat senkire, hiszen eljutott a dugásig
2020. jan. 6. 07:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi valóban nem tudja. Nekem is csak kettővel volt. És valóban sértésnek veszik a kommunikàciót, meg "màsnak is jó volt így". Ha odatettem és mondtam, akkor sem, mert ne mondjam neki. Ha én mutattam, akkor a sem volt jó, mert elvették a kezem...
2020. jan. 6. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenkor a saját tanácsotok esetleg, miszerint "hát gyakorolni kell"?
2020. jan. 6. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj, nagyon kevés nő képes a huvelyi orgazmusra, es igazából az is csikló belső ingerlese. Ulj le vele beszélni és mondd el őszintén
2020. jan. 6. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az ismerkedéskor nem azzal inditott,hogy csuklóig a bugyimban turkált és próbálta a dzsinnt kidörzsölni a csiklómból 😁

Talán max.2 alkalom volt amikor ilyen durván próbált a későbbiekben,de nem jött be,pont emiatt szóltam neki,majd markoltam meg ha már a fülével nem hall,legalább érezni érezzen. És nem,nem jön be az alfahím.

2020. jan. 7. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!