Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hónapja eljátszom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hónapja eljátszom, hogy elélvezek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudok hüvelyi úton elélvezni csak ha csiklóm van izgatva de a barátom azt se tudja jól csak én magamnak.

Mit csináljak ? Büntudatom van.

2020. jan. 5. 23:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk esetleg elmondhatnad neki hogy jo neked es akkor lenne orgazmusod, nem kene szineszkedned es nem hazudnal az arcaba.

De komolyan, mi van manapsag az emberekkel? Dugni megy de kommunikalni nehez?

2020. jan. 5. 23:52
 2/18 A kérdező kommentje:
Hiába mondtam, meg mutattam akkor se tudja úgy hogy nekem jó legyen.
2020. jan. 5. 23:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért jó sok nőnek, hogy magával b asz ki, sosem értettem. Nekünk sem ment ez könnyen, én elmondtam a páromnak, hogy nehéz eset vagyok, ne vegye személyes kudarcnak, de lesz velem munka, amíg megszokjuk egymást. Tisztában vagyok vele, hogy ez sok férfinek önbizalmat ad, de én nem fogok hazudni azért, hogy a másik önbizalma egy felfújt lufi legyen, én meg szarul járjak hosszú távon.

Aztán folyamatosan dumálgatva, visszacsatolásokkal (és sok próbálkozással) megtörtük a jeget. Ő addig is élvezte, minden alkalommal elértem, hogy el tudjon élvezni, de nekem kellett idő és macera. Amelyik pali pedig nem képes eljutni erre a pontra és csak megsértődik meg elvan magával, az szerintem nem való kapcsolatba... Az önzőzésnek maximum a fszverésnél meg az egyéjszakásnál van helye...

2020. jan. 5. 23:54
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Mással sem sikerült korábban? Mert ha mással sem, akkor nem feltétlenül a barátoddal van gond, hanem benned van egy gát. Mindenesetre a kommunikáció nagyon fontos és erről beszéljetek még. De egyébként maszturbálhatsz is előtte, hátha akkor jobban ráérez, ha látja Te hogyan csinálod magadnak, hogy hogyan jó.
2020. jan. 5. 23:56
 5/18 anonim ***** válasza:
24%

De azt mégis hogyan, hogy élvezte ő maga is? Nem lehet két irányba 100-100% figyelmet fordítani, vagy rád figyel és akkor nem, vagy magára és akkor igen, de egyszerre a kettő nem lehet. Vagyis de, de akkor meg neked kell rá 100% neki pedig rád.

6/18 A kérdező kommentje:
Félek, hogy elveszítem őt, ha elmondom neki az igazat.
 7/18 A kérdező kommentje:
Ő az első akivel lefeküdtem.
2020. jan. 5. 23:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig senkivel sem tudtam sajnos. Egy emberrel ‘esett nagyon jol’ viszont vele se tudtam egeszen elelvezni.

Az utobbi idoben en mar mindnekinek egy ido utan elmondom hogy en csak egyedul tudok. Az en problemam oka viszont annyi hogy csak egyedul tudok annyira ellazulni hogy sikeruljon.

Szerintem emiatt ne legyen buntudatod. Fontos a partnerednek hogy elélvezz és észrevenné ha nem jatszod el? En mindenkeppen elmondanam neki hogy mit hogy csinaljon es dolgoznek a probleman mert megerdemled te is hogy jol erezd magad es kielegulj.

2020. jan. 6. 00:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként meg még később is sokáig életem így én is. Aztán ez lett a megszokott,hogy a pasi mindig élvezi én nem,de jól van az úgy nekem.

Aztán jött a mostani párom aki azonnal észrevette,hogy nekem nem jó. Rögtön tudta,hogy nincs orgazmusom,míg az előtte lévő párom akivel 5 évig voltam együtt soha nem vette észre.........

Hihetetlenül türelmes hozzám és egyre jobban fejlődünk,és nincs olyan,hogy engem csak úgy ott hagyna kielégítetlenül...pedig eleinte győzködtem,hogy nekem ígyis jó lesz. De csak nem hagyta:) sokat beszélnük ilyen dolgokról és folyton agyal rajta,hogy nekem jobb legyen. Elég sikeres a dolog :D

2020. jan. 6. 00:05
 10/18 anonim ***** válasza:
31%

Lehet is bűntudatod.

Eleve gáz van a kapcsoaltotokban, erre te meg ráteszel egy lapáttal.

De csináld csak , hazudj még tovább, hogy ha egyszer rájön, akkor biztosan azonnal dobjon. Ha meg nem jön rá, akkor élj csak boldogtalanul éveket, mert az ugye többet ér annál, mint hogy esetleg más legyen életed párja.

2020. jan. 6. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!