Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek Hamar elélvezek ( kb1 perc)? A Páromnak nem jó így meg nekem sem.
Vannak technikák,például az elszorításos technika,vagy az,hogy mikor úgy érzed,hogy majdnem elélvezel,belassítasz egy kicsit,majd folytatod és így el lehet nyújtani a dolgot.A harmadik módszer,ami működhet az,ha nem sokkal utána még egyszer szeretkeztek.Az első két dolgot egyedül kell gyakorolnod először,aztán ha már eléggé ismered a tested reakcióit,akkor lehet alkalmazni élesben is.
Én lány vagyok,a barátom kíváncsiságból kipróbálta ezeket a dolgokat,nála a második módszer működik a legjobban.Előtte sem volt panaszunk a szeretkezések hosszúságára,de így még jobb...
22L
Tisztel 22L!
Igen, a Harmadik módszert Próbáljuk. Csak az a baj, hogy mikor közvetlen utána ismét szeretkezünk akkor az sokáig tart! Ami nekem kb 40-45 perc, a Páromnak 10-15 Perc míg elmegy. Általában 20 perc után leállunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!