Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetbe? Szakítás vagy sem?
Én, én, én. Miért nem én vagyok az akivel tölti? Ne haragudj, de a barátnőd hol van ebben a sztoriban? Hogy Ő mit akar és miért akarja. Vagy hogy Ő érezze jól magát.
Társfüggés és önzés.
3 és 12 jól írta.
Remélem elment a bnőivel bulizni.
Sajnos előbb kellett volna gondolkozni, vagy legalább megbeszélni, hogy bajod van: bocsi, most nem mész, kell egy kis magány, de nem más miatt.
Ha ezt elmondtad volna neki, akkor most nem kellene a szilveszert egyedül tölteni.
Szerintem megértette volna ő is, ha gondod van, lehet, h akkor is külön szilveszter lett volna, de nem megy el mondjuk a csajokkal.
Ha meg miattad vesztetek össze, akkor nem háborogni, hanem egy kicsit támogatni kéne, mert mondjuk tuskó voltál. Egyértelmű reakció a visszavágás, nem tudom, h mi mást vártál 25 évesen!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!