Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyen helyzetbe? Szakítás vagy sem?

Figyelt kérdés
Nos a lényeg hogy mindketten 25 évesek vagyunk a barátnőmmel. Karácsonyt külön töltöttük összeveszés miatt az én hibámból ugyanis egy ideje hanyagoltam. Erre ő ki találta hogy a szilvesztert a barátnőivel tölti valami buliban és nem velem. Sajnos elszomorító hogy ilyen. Ti mit csinálnátok az én helyemben? Szilveszterkor egyedül . Sajnos a barátaim távol laknak tőlem tehát ez kizárt dolog.

2019. dec. 28. 11:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De már kibékültünk és mégis a baratnoje fontosabb. Nos én nem úgy szartam le hogy mád miatt hanem dolgaim voltak dolgoztam stb és fáradt voltam utána. Nyílván nen volt energiám már utána utazni hozzá. De sosem volt más helyette. Csak zavar h ezt nem tudja velem tölteni . Legalabb ezt.
2019. dec. 31. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Én, én, én. Miért nem én vagyok az akivel tölti? Ne haragudj, de a barátnőd hol van ebben a sztoriban? Hogy Ő mit akar és miért akarja. Vagy hogy Ő érezze jól magát.

Társfüggés és önzés.

2019. dec. 31. 15:57
 13/13 anonim ***** válasza:

3 és 12 jól írta.

Remélem elment a bnőivel bulizni.

Sajnos előbb kellett volna gondolkozni, vagy legalább megbeszélni, hogy bajod van: bocsi, most nem mész, kell egy kis magány, de nem más miatt.

Ha ezt elmondtad volna neki, akkor most nem kellene a szilveszert egyedül tölteni.

Szerintem megértette volna ő is, ha gondod van, lehet, h akkor is külön szilveszter lett volna, de nem megy el mondjuk a csajokkal.

Ha meg miattad vesztetek össze, akkor nem háborogni, hanem egy kicsit támogatni kéne, mert mondjuk tuskó voltál. Egyértelmű reakció a visszavágás, nem tudom, h mi mást vártál 25 évesen!?

2020. jan. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!