Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyen helyzetbe? Szakítás vagy sem?

Figyelt kérdés
Nos a lényeg hogy mindketten 25 évesek vagyunk a barátnőmmel. Karácsonyt külön töltöttük összeveszés miatt az én hibámból ugyanis egy ideje hanyagoltam. Erre ő ki találta hogy a szilvesztert a barátnőivel tölti valami buliban és nem velem. Sajnos elszomorító hogy ilyen. Ti mit csinálnátok az én helyemben? Szilveszterkor egyedül . Sajnos a barátaim távol laknak tőlem tehát ez kizárt dolog.

2019. dec. 28. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

azért szakítani, mert a barátnőivel szilveszterezik? csak ezért én nem tenném, inkább beszéljétek meg a problémát, ami miatt összevesztetek

a szilvesztert ki fogod bírni, ha nem akar most veled lenni

ami amúgy is azt írtad a te hibád, mert hanyagoltad

ezek után meg szakítanál, mert ő meg elfoglalja magát így is?

2019. dec. 28. 11:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt bosszúból csinálja ez biztos. revans amiért én hanyagoltam. De ha kibékítem akkor miért kell ezt csinálja. Szüleim is már beleszólnak hogy hagyjam őt el mert hülyének néz meg stb.
2019. dec. 28. 11:58
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Beismered, hogy hanyagoltad, most meg nem tetszik, hogy visszanyalt a fagyi. Az meg külön szánalmas, hogy igazából most sem az zavar, hogy nem lehetsz vele, hanem az, hogy egyedül leszel, mert a te barátaid messze vannak. Szerintem tarts egy kis önvizsgálatot szilveszterkor.
2019. dec. 28. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd valószínűleg miután a legocsmányabb módon karácsony előtt tojtál a fejére, már eldöntötte, hogy a barátnőivel fog bulizni. Kedves tőled hogy mégis békülni szeretnél, de azt hiszem érthető, hogy nem mondja le a tervezett nagy szilveszteri bulit, azért hogy az éppen békülni vágyó, elkeseredett pasija fancsali arcát nézze. Had szórakozzon szegény és ha leültek a dolgok, vége az ünnepeknek meg a felfokozott hangulatnak meg tudjátok beszélni.

Egy nyugis szilveszterbe egyedül te se halsz bele. A barátaidhoz meg leutazhatsz, ha meg mégse, akkor töltsd azzal az idődet, amivel eddig is töltötted ami miatt nem volt időd a barátnődre.

2019. dec. 28. 12:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen csak én mindig ugy éltem meg ezeket amikor elment bulizni hogy stresszes voltam gyomorgörcs és néhol nyugtatót szedtem be. Sajnos vannak gondjaim ezt tudom sajnos.
2019. dec. 28. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Azt azért jó lenne leírnod, hogy miért hanyagoltad, volt-e lekoptatás, próbált-e kezdeményezni?

Nem ért pl miért ne mehetnél a barátnőivel.

2019. dec. 28. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Huha, vannak gondok. Inkább szakíts. Jobban jár
2019. dec. 29. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Szakíts. Ennek nincs jövője.
2019. dec. 29. 22:50
 9/13 A kérdező kommentje:
De miért szakítsak? Szeretem őt csak volt egy kis gond az életembe stb és nyugalomra vágytam egyedül. És most minden áron azt szeretném higy velem legyen 31-én
2019. dec. 30. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
A 3-as tökéletesen leírta...
2019. dec. 30. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!