Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flortoles mennyire elfogadhato egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Parom a napokban "lebukott" hogy egy regi lanyismerosevel flortol (akivel munkakapcsolatban van) uzenetben.allitolag nem tortent koztuk semmi amiota egyutt vagyunk.elegge szexualis toltetu uzenetek voltak.allitolag ez akkor tortent amikor mi osszevesztunk 1-2napra.o alapvetoen flortolos tipus.kell neki a visszacsatolas de ennyire "durva" uzeneteket sose olvastam csak most.allitolag honapokkal ezelotti uzemetek.megeskudott h engem szeret es semmi nem volt kozottuk ezeken az uzeneteken kivul es az is honapokkal ezelott volt..mennyire fer ez bele egy kapcsolatba?2019. dec. 27. 09:30
21/26 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy azt erezte h o nem eleg jo nekem de nem jelent neki semmit a dolog.es h van egy kis lelkiismeretfurdalasa.kaptam tole ajandekot,ekszereket,nyaralast es sokkal tobbszor hiv telefonon..azt tudom h komoly kapcsolatot biztos nem akar a csajtol de nagyon faj nekem ez az egesz még akkor is ha semmi fizikai dolog nem tortent
2019. dec. 28. 11:10
23/26 A kérdező kommentje:
Ugy szeretnek hinni neki..en tenyleg szeretem :(
2019. dec. 28. 11:38
24/26 anonim válasza:
Annyira gáz, hogy téged meg lehet venni kilóra! A jövőképed az lesz, hogy a gyereketek mellett fog majd eljárni dugni vagy ha éppen szülöd a gyereked nem melletted lesz. De akkor majd nézegesd közben az ékszereid meg a nyaralásos képeket. :D Idióta...
25/26 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam h ha kimutatom neki h fontos es szeretem akkor mellettem mas lesz.ezeket a dolgokat valoszinuleg a lelkiismeretfurdalasa miatt teszi.az ember ha szeret valakit hajlamos szemet hunyni dolgok felett.de az erzelmi megcsalas is valahol megcsalas..
2019. dec. 28. 11:59
26/26 anonim válasza:
Az ilyen soha nem fog megváltozni. Lehetsz te akármilyen szép, vonzó, szexi, okos, pénzes. Ezt a viselkedést pedig manipulációnak hívják. Boldog életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!