Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadhato ez a kanbuli ha kapcsolatban vagyunk?

Figyelt kérdés

Parom 30eves.a haverjai vele egyidosek.

Mi meg csak 6honapja jarunk.de meselte hogy a haverja nyaralojaba minden nyaron lemennem csak ok oasik 8an ez mar rituale.

A sracok kozul meg2.nek van baratnoje...de normalis sracok talalkoztam mar veluk plusz parom SOSE iszik.

Azt mondta iden is menne de o nem megy tobb napra max 1-2re.

En bolintottam.de ha erre gondolok mar most ideges leszek....pedig messze meg a nyar.

Nagyon Feltekeny tipus vagyok....tuti nem orulnek ha elmenne veluk...egybol kattognek hogy mut csinal megcsal.e stb.

Tegyem szova ha odakerul a sor hogy majd menne es tiltsam. vagy engedjem? Es bizzak benne?

Mi a teendo???

2015. márc. 15. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
és? nem feküdtök le egymással srácok, akkor mi baja? Örüljön hogy nem egy papucs vagy, menjen ő is barátnőihez....
2015. márc. 15. 18:49
 2/12 veteran1978 ***** válasza:
Bizalom,a jó kapcsolat alapja!
2015. márc. 15. 18:49
 3/12 A kérdező kommentje:

Plusz ha ottvagyok neki en minek kell kulon nyaralni 1 vagy2 napot a haverokkal????

Nem ertem.

Olyan ideges vagyok ha erre gondolok..

Miota megismerkedtunk mi de este egyutt alszunk.igenyeljuk egymast nagyon...es megorulunk 1ejjel egymas nelkul...

Minek kell ez a hulye kanbuli . velem nemjo neki?????

Csajok ti feltekenyek lennetek hogy megcsal vagy a haverok beleviszik valami csajozasba?????

2015. márc. 15. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól fél, hogy kanszex lesz.
2015. márc. 15. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
mit szoktak ott csinálni? ha videójátékoznak meg strandolnak, akkor nagyon félned nem kell. a prostit és sztrippert hívnak, akkor már több okod van az aggodalomra. de feleslegesen aggódni ezen, csak mert nélküled megy. tiltani semmiképpen sem tilthatod.
2015. márc. 15. 18:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Vagy ne kattogjak ezen es ha majd menni akar mosolyogva engedjem el es kivanjak neki jo szorakozast???

Mi a legokosabb viselkedes?????

2015. márc. 15. 18:51
 7/12 A kérdező kommentje:

Utolso.... Nemhiszem hogy ilyesmit hivnak:D

Csak felek hogy elmenek bulizni es ramaszik valami no vagy hazavisz valakit es megcsal vele

2015. márc. 15. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:
5ös vagyok, most olvasom a hozzászólásod: barátokra, külön töltött időnek mindenkinek szüksége van. én együtt élek már a párommal, néha elmegy nélkülem csak pasis estét tartani. még ha inni mennek is ki a városba is bízom benne, és tudom, hogy nem csajozik. még akkor is, amikor a többiek csajoznak. mert ismerem, tudom, hogy milyen ember. enélkül, bizalom nélkül a kapcsolat lósz...t se ér, pedig hidd el, én is marhára féltékeny fajta vagyok. de a barátait ismerem, őt ismerem, akkor nincs miért aggódnom.
2015. márc. 15. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Foglald le magad, te meg tarts az otthon maradt barátnőkkel csajos estét és tádá te is meg ő is jól érzi magát.
2015. márc. 15. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:

első vagyok... kicsim...ezt most azonnal fejezd be, mert ha ennyi dő után a bizalom egy szikráját nem mutatod és hisztizel, ki fogja rakni a szűröd. Én azt tenném...

Pasiknak kell a kanbuli, mert befásulnak és depisek lesznek...

Ha bizalmo gondjaid vannak, miért vagy vele? miér vagy kapcsolatban? Ez a probléma nem egyből kezeohető, pszichológus is kellhet

24/f

2015. márc. 15. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!