Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A flortoles mennyire elfogadha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flortoles mennyire elfogadhato egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Parom a napokban "lebukott" hogy egy regi lanyismerosevel flortol (akivel munkakapcsolatban van) uzenetben.allitolag nem tortent koztuk semmi amiota egyutt vagyunk.elegge szexualis toltetu uzenetek voltak.allitolag ez akkor tortent amikor mi osszevesztunk 1-2napra.o alapvetoen flortolos tipus.kell neki a visszacsatolas de ennyire "durva" uzeneteket sose olvastam csak most.allitolag honapokkal ezelotti uzemetek.megeskudott h engem szeret es semmi nem volt kozottuk ezeken az uzeneteken kivul es az is honapokkal ezelott volt..mennyire fer ez bele egy kapcsolatba?
2019. dec. 27. 09:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%
Semennyire. Az ember azokkal flörtöl, akikkel le akar feküdni. Ha melletted másokat is meg akar dugni, az már érzelmi megcsalás, ahogy összejön neki az első, onnantól kezdve meg testi megcsalás is. Gerinctelenség ilyet csinálni másokkal.
2019. dec. 27. 11:44
 12/26 A kérdező kommentje:
Az elejen nem csinalt ilyesmit.alig beszelt a lanyokkal.vagy csak en nem vettem eszre..aztan eloszor csak kicsit flortolt aztan irta a lanyoknak h hianyoznak neki.aztan most ez a multkori evvel a masik lannyal.kozben azt mondja h szeretne velem ossze koltozni h en vagyok a szerelme es szeretne kozos babat..
2019. dec. 27. 11:55
 13/26 anonim ***** válasza:
30%

En megvedem a csavot:D Szerintem jo arc,hogy meg vadaszik.Es latod nalad is mukodott,mert automatikusan azt erzed,hogy ,,bzki..ez meg masnak is kell..akkor jobban fogok teperni"

Jobaratokban is volt egy hasonlo poen:

https://www.youtube.com/watch?v=UlVYoK9GU2s

:D

2019. dec. 27. 13:28
 14/26 A kérdező kommentje:
Utolso en nem ezt erzem..elkeseredest erzek.szivem lelkem kiteszem neki.kimutatom h szeretem mindenhogy ahogy csak lehet es neki ez megis keves
2019. dec. 27. 14:02
 15/26 Noren1989 ***** válasza:
#13 arra célzott, hogy még gondolkozol, amikor egyértelmű a kamu.
2019. dec. 27. 14:44
 16/26 anonim ***** válasza:
Persze, azt mondja hogy össze akar veled költözni meg baba meg minden, mert ezt akarod hallani. Ha azt mondaná, hogy legszívesebben egy 20as szőke pin.t dugna, akkor otthagynád. Amíg azt mondja amit hallani akarsz, addig meg nyugodtan hülyére vesz. Vedd észre, hogy részéről már itt nincs semmi. Valamikor biztos érzett irántad, azóta egyszerűen megunt.
2019. dec. 27. 16:01
 17/26 A kérdező kommentje:
Aki csak latja mindenki azt mondja h latni rajta h nagyon szeret engem..ezt egy kivulallo jobban latja mint az aki benne van,nem?
2019. dec. 27. 17:15
 18/26 Noren1989 ***** válasza:
100%
Csillagom, az egy dolog, hogy milyen műsort nyom le a külvilàgnak...ugyebàr azoknak a csajoknak meg megint màst ad be, akikkel beszélget, aztàn te is egy harmadik oldalàt làtod. Köpönyegforgató az ilyen elegànsabb neve. Te csak hagyatkozz arra, amit face to face làtsz...
2019. dec. 27. 17:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Az exem ugyanezt csinálta! Ki lett rakva a francba! Ez egy nárcisztikus barom! Menekülj még nem kèső, mert még jobban tönkre vág!!!
2019. dec. 27. 22:07
 20/26 anonim ***** válasza:

#17, és a kívülállók is hallották, hogy neki több joga van, mint egy nőnek?

Több, mint 40 éve élek ilyen-olyan párkapcsolatban. A rövid szünetekben, vagy, ha már nagyon üresedett a dolog, akkor "vadászgat" a férfi.

Amikor minden OK, akkor nem. És még így is történhet baleset, de nem keressük.

A pasidnak viszont ez valóban felvállalt életmódja, nem egy eset, a többedik, és a korábbi kapcsolatában is ez volt.

Csak véletlen, hogy mikor lesz ebből megcsalás, vagy mikor szakít veled.

Vagy nagyon éretlen, vagy nem nagyon szeret téged, bárki bármit is lát!

Te meg folyamatosan rághatod a körmöd, mikor lesz valami.

Tényleg így akarsz élni?

Meg hát, ez a felsőbbrendű duma... nekem nem emészthető.

2019. dec. 28. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!