Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. éve vagyunk együtt, lassan 9 hónapos terhes vagyok, mindenünk meg van, de a barátom nem boldog! Mit tegyek?
Mindenünk meg van: Pénz,szabadság,utazunk,a baba elsőre össze jött,egészségesek vagyunk,a baba is ,de a barátom mégsem boldog velem.
Külföldön élünk,így többnyire kettesben telnek a napjaink. Szàmomra ez természetes dolog,hisz egy család leszünk,mások is így élnek,közeledünk a 40 felé...Számtalan dologgal meg tudom magyarázni miért vagyok boldog így... Az viszont nagyon aggasztó,hogy a barátom,aki nemsokára apávà válik,boldogtalan ...
Mondtam neki hogy menjen haza ,Magyarországra egy időre,de nem akar...Így viszont senkinek nem jó...
Mit tanàcsoltok,mit tegyek?Segíteni szeretnék neki,de attól félek a baba miatt depressziós...Hogy megbánta...Lehet ezért menekülne...
Én nem akarom vissza fogni ha ô menekülni akar...Ellenkezőleg!Nem szeretném erőltetni vele a kapcsolatot.Szerintem semmi értelme nem lenne. Csak azt nem tudom hogy honvágya van,vagy a helyzet miatt alakult ki az állapota?!
A babát én szerettem volna!
Valószínüleg nem szeret annyira, hogy így elköteleződjön melletted. A gyereket sem akarhatta igazán, belement, de nem is gondolt bele, hogy akár elsőre is össze jöhet, aztán mostmár menekülne.
Hullámvölgyek kapcsolatba amúgy sem vállalunk gyereket. De gondolom te már nagyon akartál, mert 40 felè már erősen ketyeg az órád.
Azèrt nem boldog, mert nem akar családosdit játszani. Lehetett volna gerinc benne, hogy ezt ne most találja ki, de ez van.
Munkájával mi a helyzet? Valószínűleg valami motiválóbb tevékenységet kellene végeznie.
Jó a kettesben is, de azért a közösségre is szükség van. Megkapjátok ezt kint külföldön?
Sajnos érzi, hogy "befogtad", az bántja...
Szeret Ő, és a babát is fogja, de ráült ez a befogtak érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!