Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem hallani sem akar róla hogy sikeres legyek abban, amihez igazán értek és ami régóta az álmom, HA EZ utazással járna és minden héten kb 2 napot nem lennék otthon. Mit tegyek?
Mielőtt rávágná bárki hogy váljak el, 3 kisgyerekünk van, nagyon nem szeretném őket otthagyni, így viszont baromira szenvedek hogy elvesztegetem az életemet és hiába voltam valamiben nagyon tehetséges, hajamra kenhetem.
1000x beszéltünk róla 1000 féle képpen, de hiába.
Nem tudok tanácsot adni, nekem másmilyen feleségem volt.
Ő a kb 40%-oa fizetés csökkenéssel járó "álomállas" elfogadására buzdított.
Jobb, ha egy családban nem a visszahúzás a rutin.
Kezelni kéne őt, ha lehetne, de abban nem lesz benne.
Nehéz ügy.
Het két nap távollét. Külföldön? Tehát, ahogy már valaki leírta, az utazást megelőző nap készülődés, bepakolás, stb., majd ha hazajöttél, kipakolás, pihi, ilyesmi? Mert akkor teljesen megértem a feleségedet.
Meg amúgy is. Jól kérdezték itt néhányan, hirtelen most jöttél rá, hogy te x dologban jó vagy és most akarod ezt fejleszteni, csinálni, stb.? Jó, biztos van ilyen, csak tudod ha az embernek családja van, akkor már nem csak él a nagyvilágban, hanem felelősséggel tartozik másoknak/másokért is. Ha a feleséged ezt nem szeretné, ahhoz is joga van, meg neked is jogod van elmenni, aztán a következményt elviselni.
Különben is azt írod, ha nem lenne a közös gyerek, akkor már rég elmentél volna, tehát nem szereted már a feleségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!