Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem hallani sem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem hallani sem akar róla hogy sikeres legyek abban, amihez igazán értek és ami régóta az álmom, HA EZ utazással járna és minden héten kb 2 napot nem lennék otthon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielőtt rávágná bárki hogy váljak el, 3 kisgyerekünk van, nagyon nem szeretném őket otthagyni, így viszont baromira szenvedek hogy elvesztegetem az életemet és hiába voltam valamiben nagyon tehetséges, hajamra kenhetem.

1000x beszéltünk róla 1000 féle képpen, de hiába.

2019. dec. 20. 17:48
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Mindent próbáltam esküszöm, a pénzről is beszéltem hogy 3 gyerek mellé nagyon kelleni fog, de mindig az a válasz hogy nem érdekli a pénz, az együtt töltött időt nem lehet pénzen pótolni.
2019. dec. 20. 19:23
 22/36 anonim ***** válasza:
11%
Akkor mondj fel a munkahelyeden és mindjárt felszabadul 40 óra, az a heti két nap. Ezt előzze meg egy év tudatos spórolás, pénzelrakás. Ha tényleg hiszel magadban, spórolj pénzt és tegyél fel mindent egy lapra és a család sem látja kárát.
2019. dec. 20. 19:25
 23/36 anonim ***** válasza:
14%

Lehet, hogy egyszerűen csak hülyeséget akarsz, és ezt nem akarja azért így a képedbe tolni.

Egyrészt, mert még mindig nem derült ki, mi ez a remek üzlet.

Másrészt, nem hiszem, hogy az a tizen-huszonéves korosztály vagy, aki még keresi önmagát. A legtöbb ember nem a te korodban világosodik meg, hogy miben van tehetsége. Ez legkésőbb a suli végéig kiderül.

Más, ha valaki új szakmát tanul, vagy vállalkozást nyit, de nem egy teljesen új területen, és nem három gyerek után szokott megvilágosodni.

2019. dec. 20. 19:37
 24/36 anonim ***** válasza:
64%

Nem arról nem akar hallani, hogy sikeres legyèl, hanem az ilyesfajta karrierista hozzáállás nem tetszik neki.

Ez az önmegvalósítás csak ès kízárólag ezzel a munkával lehetsèges? Ha ez az álmod, mièrt nem valósítottak meg korábban? Meg ha tehetsèges vagy benne, akkor már eddig is azt csináltad, nem? Biztosan van más mód is, hogy azt csináld amit szeretnèl, de ne vegyèl el ennyi időt a családodtól.

Valamilyen szinten megèrtem, heti szinten sok a 2 nap, nem beszèlve tènyleg a kèszülődèsekről. Arról nem beszèltèl, hogy a többi nap hogy alakulna a munkaidő beosztasod.

Ő úgy vállalt veled gyereket, ahogy korábban èltetek, ès nem úgy, hogy te utána tervezed az önmegvalósítást, otthon alig vagy, ès rá hárul minden. Ès lehet, hogy most otthon van mèg, mert pici a 3. Gyerek, de így ő nagyon nehezen fogja tudni megoldani, hogy visszamenjen dolgozni. Ès most ne gyere azzal, hogy de te akkor el tudnád tartani őket. Nem minden nő álma az, hogy háztartásbeli legyen. Nagyon meg lehet csömörleni benne, pláne ha a fèrj sokat távol van. Egy házasságban, családban mindenki èrdekei fontosak.

Szóval jó lenne, valami más megoldást keresni azt gondolom.

2019. dec. 20. 19:43
 25/36 anonim ***** válasza:
17%

"Egy házasságban, családban mindenki èrdekei fontosak."

És az apa érdeke épp most van telibeszarva, önkényesen.

2019. dec. 20. 19:57
 26/36 anonim ***** válasza:
91%

Beszéld meg vele az igazi okot.

Mi az, amiben ennyire tehetséges vagy és csak heti 2 nap távolléttel megoldható????,

2019. dec. 20. 20:05
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a legkisebb (közös) gyereketek?

Amikor - mint írod, már nem egyszer, nem kétszer - beszéltetek arról, amit szerettél, mit mondott a feleséged arról, hogy miért nem szeretné, miért nem tudná elfogadni ezt, milyen nehézséget, a saját részéről megoldhatatlan akadályát látja ennek?

Nyilván könnyebb lenne valami értelmes tanácsod adni, ha ezt is leírnád, nem csak azt, hogy nemet mondott arra, amit annyira akarnál.

2019. dec. 20. 20:06
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze azt mondod hogy igen mert ezt diktalja itt a jomodor, de tedd a szivedre a kezed hogy te mit mondanal hogy ha a feleseged kerne toled ugyanezt? Maris sz.e anya meg sz.r csaladanya meg feleseg lenne...
2019. dec. 20. 20:22
 29/36 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretné mert egyfelől iszonyatosan féltékeny a múltban szerzett tapasztalatai miatt amiről én persze nem tehetek, és okot sem adtam rá soha, másfelől nem szeret egyedül lenni mert társfüggő, ami annyit takar hogy ha például sétálna egyet, de nekem nincs kedvem, akkor inkább ő sem megy.
2019. dec. 20. 20:23
 30/36 A kérdező kommentje:
29! Mindenben támogatom, tanfolyamok, stb.. mindig azt mondom menj, csináld, fejlődj, tanulj.
2019. dec. 20. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!