Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem hallani sem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem hallani sem akar róla hogy sikeres legyek abban, amihez igazán értek és ami régóta az álmom, HA EZ utazással járna és minden héten kb 2 napot nem lennék otthon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielőtt rávágná bárki hogy váljak el, 3 kisgyerekünk van, nagyon nem szeretném őket otthagyni, így viszont baromira szenvedek hogy elvesztegetem az életemet és hiába voltam valamiben nagyon tehetséges, hajamra kenhetem.

1000x beszéltünk róla 1000 féle képpen, de hiába.

2019. dec. 20. 17:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
30%

"Ha nem heti szinten, hanem mondjuk éves szinten nézed, hogy mennyit lennél így távol a családodtól, az az idő rögtön rosszabbul hangzana."

Micsoda logika. Minden szám nagyobb lesz, ha beszorzod 52vel.

2019. dec. 20. 18:27
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
Feleség + 3 gyerek. Ehhez azért idö is kell általában (még akkor is ha hármas ikrek!!). Amikor megismerkedtél a leendö feleségeddel, utána mennyi idövel jöttél rá, hogy mihez is értesz amivel sikeres lennél?
2019. dec. 20. 18:35
 13/36 anonim ***** válasza:
96%
Minden héten két nap távol. Indulás előtti nap a rápihenéssel, pakolással telne, az érkezés meg a kipihenéssel, kipakolással. Marad az asszonynak heti 3 nap, a többiben meg szakadjon meg.
2019. dec. 20. 18:37
 14/36 A kérdező kommentje:
Ő 2 gyereket hozott, a harmadik a közös
2019. dec. 20. 18:37
 15/36 anonim ***** válasza:
69%

ha nem lenne 3 gyerek .... már árkon bokron túl lennék, de a gyerekeket nem akarom elhagyni. :(

Látod, ez itt a probléma, és nem a karriered. Neked az az álmod, hogy a feleségeddel minél kevesebbet legyél együtt, de gyerektartást ne kelljen fizetni.

A házasságod egy rakás kaki, és másba akarod már ölni az energiát, a családi problémákat egyben rátolva a nejedre.

Gondolom, a vita oka is ez, hogy egyébként heti 7 napot is lehetnél otthon, ez a heti 2 nap neked azért kell, hogy kirúgj a hámból, és háborítatlanul tudj csajozni.

Es a bunkó feleséged meg nem támogat?! Hallatlan!

Gondolom, akkor félre állna a szád, ha kitalálja, hogy az ő álma miatt ő se lesz otthon, de csak heti 2 napot.

2019. dec. 20. 18:39
 16/36 A kérdező kommentje:
Inkább arra lennék kíváncsi más ezt hogyan oldaná meg.
2019. dec. 20. 18:41
 17/36 A kérdező kommentje:
Drága 15.. mint írtam, ő 2 gyerekkel érkezett, egy a közös, és mivel ő 2 gyerekkel is működtedte az életét egyedülállóként, a fene nem gondolta hogy ebből majd gáz lesz hogy én 2 napra nem tudok elmenni egy héten.. és nem csajozni már bocs. Munkáról beszéltem, aminek a bevételét a családra fordítanám.
2019. dec. 20. 18:46
 18/36 anonim ***** válasza:
68%
Mi az a munka?
2019. dec. 20. 18:50
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem bízik meg benned. Ezt kérdezd meg tőle szerintem.
2019. dec. 20. 18:51
 20/36 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem az a hiba, hogy nem ismeri el a hobbidat, nem látja benne az értéket, vagy nem hisz a sikereidben. Ha maholnap kineveznek Magyarország miniszterelnökének, nem hinném, hogy akkor nagyon ellenkezne a két napért. Vannak, akik már akkor is megharagudnak, ha a párjuk heti 1x 2 órára mondjuk elmegy dartsozni, mert szerintük az hülyeség, és nem az a baj, hogy pár órát távol van, hanem amivel foglalkozik a család helyett. Szinte biztos vagyok ebben, hogy itt is ez a helyzet. Azt hiszi a hobbid hülyeség és hogy csak bohóckodni fogsz vele, nem lát benne pénzt, mint te, nem hisz benned. Valahogy meg kéne mutasd neki, hogy van ott potenciál.
2019. dec. 20. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!