Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem néha kibírhatatlan. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem néha kibírhatatlan. A gyerekkora miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kicsit hosszú lesz,megköszönöm ha elolvasod! :)

A férjemmel 6 éve vagyunk házasok, szeretjük egymást minden tökéletes lenne ha..

2 éve született meg a kislányunk,nekem időben ott kezdődött ez a dolog.

Szerinte azért mert a kicsi születésével elő jöttek a dolgok.(tökéletes apa,a lányunkkal soha nem viselkedik így)

A lényeg,előtte nem volt ilyen,most ha ideges akkor indokolatlanul dühkitörései vannak,bunkó,lekezelő. De olyan dolgok miatt amik amúgy nem nagy dolgok.

Szavakkal nagyon megtud bántani...

Utána persze megbánja ha megbánt azt mondja ideges volt, de ez nem kifogás. Jön az igéret nem lesz ilyen,de ez persze nem igaz. Nem beszélt nekem soha a gyerekkoráról csak a lányunk születése után. Nem volt jó gyerekkora,nem nézték semmibe,nem csinálhatott kb semmit,nem kapott soha semmit,csúnyán beszéltek vele,nem szerettek ugy mint egy normális szülő szereti a gyerekét.stb.

Ha az nem lenne elég vallásosak a szülei soha nem volt egy karácsony,szülinap semmi.

A férjem nem szeret róla beszélni,biztos vagyok benne,hogy e miatt ilyen. Az érzelmeit is nagyon nehezen mutatja ki. Mit tudnék tenni ? Félek mi lesz a vége,szeretem de nem tudom meddig bírom ha nem változik a dolog.Valaki hasonló helyzetben? Mit tudnék tenni?

2019. dec. 15. 00:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Türelem, és sok szeretet! És persze mindig jelezd, ha rosszul esik a bántás. Talán észhez tér.
2019. dec. 15. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!