Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem néha kibírhatatlan. A gyerekkora miatt?
Sziasztok!
Egy kicsit hosszú lesz,megköszönöm ha elolvasod! :)
A férjemmel 6 éve vagyunk házasok, szeretjük egymást minden tökéletes lenne ha..
2 éve született meg a kislányunk,nekem időben ott kezdődött ez a dolog.
Szerinte azért mert a kicsi születésével elő jöttek a dolgok.(tökéletes apa,a lányunkkal soha nem viselkedik így)
A lényeg,előtte nem volt ilyen,most ha ideges akkor indokolatlanul dühkitörései vannak,bunkó,lekezelő. De olyan dolgok miatt amik amúgy nem nagy dolgok.
Szavakkal nagyon megtud bántani...
Utána persze megbánja ha megbánt azt mondja ideges volt, de ez nem kifogás. Jön az igéret nem lesz ilyen,de ez persze nem igaz. Nem beszélt nekem soha a gyerekkoráról csak a lányunk születése után. Nem volt jó gyerekkora,nem nézték semmibe,nem csinálhatott kb semmit,nem kapott soha semmit,csúnyán beszéltek vele,nem szerettek ugy mint egy normális szülő szereti a gyerekét.stb.
Ha az nem lenne elég vallásosak a szülei soha nem volt egy karácsony,szülinap semmi.
A férjem nem szeret róla beszélni,biztos vagyok benne,hogy e miatt ilyen. Az érzelmeit is nagyon nehezen mutatja ki. Mit tudnék tenni ? Félek mi lesz a vége,szeretem de nem tudom meddig bírom ha nem változik a dolog.Valaki hasonló helyzetben? Mit tudnék tenni?
Szerintem is egy pszichológus tudna ezen segíteni. Persze magyarázhatja a gyerekkora a viselkedését, de fel nem menti. Ha akar tenni a házasságotokért, akkor egy esélyt adnia kéne a terápiának. Nyilván nem szívesen beszél a gyerekkoráról, mert rossz visszaemlékeznie rá, de azzal, hogy van egy pici lánya, óhatatlanul is eszébe jutnak a rossz emlékek, amiket nem mond ki, viszont kellemetlen érzést okoznak neki és ahogy már mondták, belső feszültséget, amit nem tud másképp levezetni. Ezt fel kéne dolgoznia valahogy, helyretenni magában, amiben egy pszichológus tényleg sokat tud segíteni.
Mert az egy dolog, hogy a lányotokkal nem ilyen, de ha az a kislány úgy nő fel, hogy azt látja, anyával lehet úgy beszélni, mint egy ronggyal, akkor felnőttként is ez lesz neki a normális, és sokkal több mindent fog elnézni majd a saját férjének, mint amit szabadna. Már csak ezért sem szabad ezt hagynod, szerintem.
Szerintem felqurná magát, ha azt mondaná neki, hogy pszichológus vagy terapeuta.
Nekem az a furcsa, hogy 6 év alatt nem ismerte ki.
Nehogy már a bunkó, paraszt férjét sajnáljuk.
Mindenki elojöhet egy gyerekkori sztorival. Felnőtt ember.
Te próbálod mentegetni és a gyerekkora kenni, hogy ő nem is felelős a viselkedéséért.
"Nekem az a furcsa, hogy 6 év alatt nem ismerte ki."
:DDDDDDD jajaja, mindig a nő a hibás.
Te írtad azt is mi, amiben megkérdezed, hogy a szex visszállt már... És még a pasik nyígnak, hogy mindig ők vannak hibáztatva.
Hogy jön ez ide? Ki beszélt itt szexről?
Ja, sok itt a hülye, köztük te is.
Kicsit egyesek félre értették a dolgot. A férjem nem egy pszichopata aki egésznap úgy beszél velem mint egy kutyával,szó nincs erről.
Bizonyos időnként amikor valami felidegesíti akkor ilyen és akkor szól így hozzám.
A házasságunkkal ezen kivül semmi gond,házasséletünk tökéletes, a munkájából adodóan sokat vagyunk 3 asban szóval ezzel sincs gond.
Biztosan nem féltékeny a gyerekre,amikor a kicsi elalszik minden este csak az ővé,pont mint régen.
Tudtam,hogy szar gyerekkora volt,de nem ilyen részletesen. Ünnepeket már mióta együtt vagyunk tartunk természetesen,ő mindig is szeretett volna de kb leszarták otthon mit szeretne.
Ja és a lányunk előtt soha nem beszél így.
Az egyik hozzászóló azt írta nincs köze a valláshoz,ó dehogy nincs. Kicsi korába belekényszerítették,gyűlölte.
Nem tervezek válni,természetesen.
Ja és szerintem a lányom születése azért változtatott rajta mert eddig elnyomta,de most eszébe jut a kicsiről.
Pl: kap valamit a lányom,és ilyenkor ő mondja,hogy milyen kis boldog a gyerek és,hogy ő soha nem kapott. Na ilyenkor elkezd ezen agyalni és emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!