Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? önbizalom hiánytol van ez? :S
Nem tudom elfogadni, hogy szeretnek és nem is merek barátnőt keresni, pedig azt mondják egyáltalán nemvagyok csúnya :(
16/F
Üdv a klubban velem is és még sokakkal ez van. De ez ellen csak 1 gyógyír van szerintem mégpedig ha szerzel egy barátnőt akit szerethetsz. És ha lesz barátnőd akkor megjön az önbizalmad is.
19 F
Örülnöd kéne inkább annak,ha azt mondják,hogy nem vagy csúnya :D
Csinálj több fotót magadról,különböző szögekből..lehet,hogy meg fognak tetszeni a képek,és te is látni fogod a végén,hogy nem vagy csúnya.:) Vagy nézd többet magad a tükörbe..:D
Ez a csinálj fotót magadról, meg nézz tükörbe tipp, ez tényleg jó!! :P
Nekem is kevés önbizalmam volt, pedig nem vagyok csúnya. Mostanában csomó képet csináltam magamról, meg csomót állok a tükör előtt és azóta sokkal nagyobb az önbizalmam :) sok sikert ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!