Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelem egyáltalán kedvesn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelem egyáltalán kedvesnek lenni a nőkkel?

Figyelt kérdés

Alapból kedves, intelligens férfi vagyok, szeretek adni, segíteni, bókolni, hűségesnek lenni, stb.

Sorozatban azt tapasztalom, hogy ha normális vagyok, akkor velem viselkednek paraszt módon a nők. De ha átváltok parasztba (ami amúgy nagy erőfeszítés nekem), akkor rögtön imádni kezdenek, írnak, hívnak, dúródnak. Ugyanaz a személy is!!! Mondjátok meg, hogy ennek mi a fsz értelme van? Miért nem lehet simán csak mindig kedvesen viselkedni velem?

2019. dec. 12. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%

Nem, én ugyanezt tapasztalom. Volt egy csaj feloraig osztottam ki milyen mocskos rbnc, már megakartak verni :D mindennek elhordtam, bevoltam rugva, de valahol volt benne igazság is, utánna esedezett hogy bocsánatot kérjek tőle végülis, de azt is úgy mintha ő bántott volna meg, utánna már majdhogynem nyalizott hogy kedvelem, meg férfiként nézett már rám, addig meg csak egy kis hülyegyereknek.

Másik csaj kedves vagyok vele elutasit, utánna már egy gci vagyok vele, elkezd rám felnezni, megint elkezdek udvarolni, jaj mézes mazos vagy... Le is tiltott.

2019. dec. 12. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Személyes tapasztalat, hogy amikor egyszer jól kiosztottam egy csajt, mert állandóan csesztetett utána kezdett el férfiként nézni rám.
2019. dec. 12. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
En kifejezetten dijazom ha a ffiak kedvesek es elozekenyek, uezt kapjak vissza tolem, tobbi notarsam neveben nem tudok nyilatkozni. Szeretem ha korulottem boldogok az emberek, miert akarnek bkibe is belerugni v lehuzni a kedvet?
2019. dec. 12. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!