Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelem egyáltalán kedvesnek lenni a nőkkel?
Alapból kedves, intelligens férfi vagyok, szeretek adni, segíteni, bókolni, hűségesnek lenni, stb.
Sorozatban azt tapasztalom, hogy ha normális vagyok, akkor velem viselkednek paraszt módon a nők. De ha átváltok parasztba (ami amúgy nagy erőfeszítés nekem), akkor rögtön imádni kezdenek, írnak, hívnak, dúródnak. Ugyanaz a személy is!!! Mondjátok meg, hogy ennek mi a fsz értelme van? Miért nem lehet simán csak mindig kedvesen viselkedni velem?
Persze,hogy van.Jobb ha az emberek kedvesek egymással nem?
Max amelyikkel dugni is akarsz annak adsz egy kis ívet.
Persze, hogy van.
Magadról állítasz ki bizonyítványt a viselkedéseddel.
Most látom, hogy még írni sem tudok. * "Van értelme..." akart lenni.
Általában véve értettem a nőket, munkatársak, ismerősök, havercsajok, és a Kedvesem is. Ha segíteni akarok pl feladni rájuk a kabátot, akkor úgy néznek rám, mint a véres rongyra. De ha flegmán, nemtörődöm módon viselkedek, akkor én vagyok A FÉRFI. Nekem ez olyan paradoxon.
"Alapból kedves, intelligens férfi vagyok"
Eddig olvastalak.
Dehhogy vagy. Eszméletlen szinten félre ismered magad. Szinte egyáltalán nem ismered magad.
Aki ilyet kérdez, nagyon egysíkú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!