Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne változtatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne változtatni a dolgokon? Hogyan becsüljön a párom?

Figyelt kérdés

Párommal június óta együtt lakunk. Ő 21, én 20 éves vagyok. Ő dolgozik, mellette levelezőn tanul. Még én is tanulok, hamarosan vizsgázok és később szeretnék tovább tanulni is, de előtte dolgozni szeretnék mert a családom anyagilag nem tud támogatni.

Jelenleg diákmunkákat keresek nagy erővel, csak sajnos heti 3x tudnék menni maximum, és sehova se vesznek be. Sok helyen fix a heti 5 nap.

A komolyabb probléma, hogy a párom munkatársai közül egy idős ember, rávette hogy tipp mix játékon játszon. Titokban, de rakja csak mindent tagad. Elolvastam egy beszélgetésüket, és kiderült hogy fizetés után duplán fog játszani, nekem ezt nem mondta volna el és most hogy kiderült folyamatosan azt mondta, hogy ő ezt már mondta nekem. Elment dolgozni de munka előtti idejében próbáltam vele felvenni a kapcsolatot írásban, olyanokat irt, hogy magammal akarom elhitetni azokat a dolgokat amiket ő nem csinál, eleget mond el nekem, nem ver át, ne bolonduljak meg olyan dolog miatt amit tudtam, az összes pénz rám ment el a diétámra, nem volt érdemes kutakodnom utána hogy minden sz**ba belekössek, nem tudok én semmit sem, összekeverem a fogalmakat, lelkileg nem terrorizál, nem nyomorít meg mert azt saját magam megteszem.

Ilyeneket írt reggel. Mint aki saját magát is beakarja csapni, és azt akarja bebeszélni nekem hogy semmit nem csinál csak én képzelem. Nekem semmi munkahelyi dolgot se mond el, hiába kérdezem mi újság nap végén. Egész nap a munkatársával el van, felnőtt filmet küldött neki a 47 éves munkatársa, párom erre azt reagálta nekem hogy ő azért reagált a videóra mert olyan passzban volt, és azon csámcsogtak. Ugyan ez a munkatársa kérte hogy ő is küldjön neki hasonló tartalmakat, egyébként nős emberről van szó.

Az ő keresete van, és az én pénzem amit gyakorlatra kapok ezért megyek el diákmunkára mert amíg nem vizsgázok addig nem tudok rendes állásban dolgozni.

Pajzsmirigy beteg vagyok, és alacsony az önbecsülésem. Ezért személyi edzőhöz járok, tőle kaptam étrendet és az alapján eszek. Igyekszem akciós és olcsó dolgokat venni amit adott nap kell ennem, és ami drágább azt inkább otthagyom a boltba. Mint kiderült párom rakta folyamatosan a tippeit, de sose jött be neki és ezért majd újra próbálja. Persze ezt is tagadta. Nem lenne bajom a csajos képekkel sem, hogyha nem lenne az önbecsülésem alacsony és ha jól néznék ki. Fogytam már, de lelkileg úgy érzem nyomorítva vagyok. Ha észhez akarom téríteni a barátomat, akkor visszaadja mert szerinte valamit valamiért. Bármikor kidobhat az albérletből, ezt a fölényét kihasználja.

Sose volt ilyen korábban. Lassan 1,5 éve vagyunk együtt. Sose tipp mixezett régen sem, nem érdekelték a videók, a csajos képek. Velem sose viselkedett így. Nem tudom én hogy tudnék erősebb lenni, hogyan lehetnék én fölénybe és mit tudnék csinálni ilyen helyzetben hogy ő egy kicsit észhez kapjon és vegyen emberszámba? Hiába mondom neki hogy lelkileg terrorizál, tagadja. Szóban nem tudok vele leülni, beszélni arról mi bánt, mert nem fogja fel. Írásban viszont igen, de másnap már olyan mintha nem is beszéltünk volna meg semmit sem, sokszor úgy bánt szavakkal hogy észre sem veszi. Azt hiszi ő elvan nyomva és azt hiszi hogy neki azért kell robotolnia hogy nekem jó legyen.

Aki tud segíteni nekem nagyon hálás lennék.

2019. dec. 5. 07:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Javasolod*
2019. dec. 6. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!