Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem jó a szex? Hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jó a szex? Hogyan lehet változtatni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 8 éve vagyunk együtt, ő 25 éves.Szeretem mindennél jobban. De a szex az nem az igazi...Többször említettem már neki, mondta is hogy majd megpróbál változtatni magán, de nem igazán látom az eredményt...Pedig nincsenek extra kívánságaim, semmi undorító vagy erőszakos szex. Csak apró változásokat szeretnék, pl.: szép harisnyákba bújjon nekem, táncoljon, "kellesse" magát előttem, és az az igazi egymásnak esős szex sincsen.

Lányok, voltatok ti is ígyy? Változtatok ennyi idő után?

Fiúk, voltatok hasonló helyzetben, és lett változás?

Hogyan lehet elérni a változást?

2019. nov. 18. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Fiatal barátom!Nem perverz dolog amire vágysz ,de

Harisnya: hétköznapokban jár harisnya+szoknya régebben divat vt a harisnya+rövidnadrág szettben?? Vagyis nőiesebb stílusú a lány?

Mert ha nem akkor el kell engedned ezt...ugyanis nőre ruhát stílust erőltetni rossz.

Tánc: bulizós táncolós? Szereti "rázni magát"? Ha nem akkor....

Egymásnak esős szex:8 év után amikor össze jöttetek 17 volt (még gyerek jóformán) sokat változik egy nő belsőleg is külsőleg is. "Felnőtt". Lehet már csak megszokásból van veled. Ezt kellene először tisztázni.

2019. nov. 18. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Sehogy nem fog változni. Sajnálom.

Nő vagyok, idősebb, és ennyi idősen én is ilyen voltam.

Már nem.

2019. nov. 18. 21:21
 3/11 A kérdező kommentje:

#2 Voltál?

És már nem? Hogyan és miért változtál?

2019. nov. 18. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Nő vagyok. Nem azt mondom hogy nem értem meg a vágyaidat, de.

Ezt te hogy képzeled? Ha mondjuk épp nincs rajta harisnya? "Várjál drágám mindjárt szexelünk csak felveszem neked ezt a harisnyát" Vagy hogy? Mert ilyen esetben spontán szex mondjuk szóba se jöhet. Az én férjem is szereti a harisnyákat, vett is nekem pár szép darabot, de csak úgy szex előtt nem veszem fel őket hogy 2 perc múlva lekerüljenek. Van olyan ruhám ami alatt jól mutat, akkor a férjem örül, ha nem hát nem. Megoldjuk anélkül. Ha minden szex előtt harisnyát kéne magamra húzni az igencsak lohasztó lenne.

A másik a tánc. Ha ő nem olyan stílusú akkor kár is ezt erőltetni. Én se vagyok az a magamat kellető valaki, még a férjem előtt se. Ügyetlen is vagyok ilyenekben.

Ne akard megváltoztatni. Vagy fogadd el ilyennek vagy keress olyat aki megadja neked ezeket.

2019. nov. 18. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egymásnak esős szexre egy gyenge tipp. Nálunk az ilyen szex mindig valamilyen heves érzelmi kitöréshez társúlt. Pl meglett az államvizsga valami nehéz akadály sikeres legyőzése,de tény es való a szenvedélyes vita szenvedélyes szexet hoz. Amit tanácsolok játszatok társas kártya plastation ....hajszálnyit vegyétek komolyan amiből parázs cívódás alakúl...az is előhozza a szenvedélyt.

Vagy meg tudod még 8 év után lepni apróbb nagyobb ajándékkal? Aminek tényleg örűl! Pl exem feleslegesnek tartotta a vágott virágot ....de azért volt akkora csokor ami meglepte pozitívan.

Szexre még egy tanács mivel te vagy itt...volt e olyan hogy gyengéd de határozott vagy vele. Röviden :fogod és jól elkapod. Csajokat izgatják amikor egy férfi határozott céltudatos. Tehát nem a megszokott helyen(hálószoba ágy...) időpontban fogmosás után... hanem mondjuk szombat reggeli után feldobod az asztalra:))

2019. nov. 18. 21:39
 6/11 A kérdező kommentje:

#4 Nyílván nem úgy, hogy pont szex elött vegye fel..hanem pl. várjon valami olyan szettben :)

Táncolni meg amúgy szeret..

2019. nov. 18. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jó válaszokat kaptál, egyetértek velük. Egy mondatot idézek: "Ne akard megváltoztatni. Vagy fogadd el ilyennek, vagy keress olyat, aki megadja neked ezeket."

Megértelek, hogy azt szeretnéd, amit leírtál, de ha eddig nem ment, eztán sem fog.

F.

2019. nov. 18. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy próbálod őt elcsábítani? Mert ezt soha sem értettem, vulgárisan a farok állításhoz elég egy cicivillantás, de a nedvesedésért meg kell dolgozni. Tehát ő elcsábít téged, és a szex is langyi, az orgazmus sem biztos... tök hülyén érzi magát az ember lánya, hogy parádézik harisnyában, eljátszik valamit, ami nem ő, a pasija így is, úgy is elélvez, ő meg csak használva van.
2019. nov. 18. 21:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönom a pozitív, és a negativabb hangvételű kommenteket, okulok belőlük!

Utolsó: teljesen igazad van, magamba is kellene néznem!

2019. nov. 18. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, tapintatosnak kell lenned ezekkel a dolgokkal, nem szabad ráerőltetned a vágyaidat. Nekem is vannak mindenféle fantáziáim, de soha nem tudnám élvezni, ha úgy csinálnám, hogy a partnerem nem leli benne örömét. Ez természetesen nem zárja ki, hogy a vágyaitokat megbeszéljétek egymással, szerintem ez egészséges és fontos része például egy egymást szerető férj és feleség kapcsolatának. Azonban ezt sosem szabad erőltetni, sok múlik a másik személyiségén is, amin alapvetően nem sokat tud változtatni. Próbálj arra koncentrálni, hogy minél jobban szeresd a mindennapokban is, figyelj rá mind testileg, mind lelkileg. Az izgalmas szex jó dolog, de azért nem a legfontosabb egy kapcsolatban, nem kell, hogy ezen bukjon a dolog csak azért mert nem tökéletes. Azt se felejtsd el, hogy az ember változik, előfordulhat, hogy egy idő után rákap ezeknek a dolgoknak az ízére.
2019. nov. 18. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!