Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orvosira járok, ez a legneheze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvosira járok, ez a legnehezebb év, a barátom (30, jogász) felhántorgatta nekem hogy sokat tanulok. Igaza van?

Figyelt kérdés

Azt mondta ha nekem ennyire szenvedés a tanulás, akkor miért nem hagyo ott az orvosit. Felhántorgatta hogy hajnalban kelek hogy tanuljak az helyett hogy odabújnék hozzá, meg hogy mindig szresszelek. Meg hogy érdekes hogy xy barátnőm mennyire le tudja szarni az egészet (ő csak most elsős és tippelem hogy fogja befejezni...), meg hogy nekem mindig a suli volt a legfontosabb.

Én ezt az álmom SOHA nem adom fel. Ezt neki is megmondtam. Már átbeszéltük a dolgokat, de mégis bennem van a félsz hogy otthagy, alig tudok vele lenni most így vizsgák előtt, és még hosszú lesz a vizsgaidőszak... de én nagyon igyekszem és szeretem őt, amikor nem tanulok akkor mindig vele vagyok...

2019. dec. 3. 13:16
1 2 3
 21/27 Estádio de Felchút ***** válasza:
83%

Az orvoslás, a gyógyítás a legszebb hivatás. Komolyan kell venni. Ez nem olyan, mint a projektmenedzsment, hogy hupsz, elkúrtam az erőforráskalkulációt, csúszik a projekt, drágább is lesz, bocs főnök, majd megdumálom az ügyféllel. Itt nem lehet elkúrni, max. ha patológus vagy, de ott sem illik.

Ami a "barátodat" illeti: egy kapcsolatban a feleknek inspirálni kell egymást. Én messziről elkerülöm avagy leépítem az olyanokat, akik állandóan csak nyávognak, semmi se jó nekik; a pozitív emberek társaságát kedvelem és keresem, akik engem is előbbre visznek, és igyekszem én is így állni azokhoz, akikkel kapcsolatba kerülök.

Szóval milyen szerelem (muhaha...) az, ahol lehúzzuk a másikat? Segítek: egy kalap kaki.

2019. dec. 3. 16:09
 22/27 anonim ***** válasza:
1%
Jó kis kamu kérdés. Azokra a szokásos ellentétekre épít, amire a gyakori közönsége ugrik. :D
2019. dec. 3. 16:20
 23/27 anonim ***** válasza:
81%
Ha ezt nem erti meg mast se fog. Keress masat, olyant aki tamogat a celod elereseben.
2019. dec. 3. 17:34
 24/27 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd ott! Találsz mást. Én is orvostanhallgató vagyok,nincs senkim. Tudom,hogy támogatás ilyenkor csodákra képes. A barátodtól viszont ezt nem kapod meg. Jobbat érdemelsz.:)
2019. dec. 3. 20:26
 25/27 anonim ***** válasza:
94%
A barátod vagy irigy vagy féltékeny,lehet mindkettő.Egy egészséges önbizalmú ember arra ösztönöz,hogy tanulj,fejlődj.Előre visz,nem visszahúz.A keveset vagy vele szöveg rizsa, nehogy elhidd.Ha visszalépnél a tanulásról,hirtelen nagyon elfoglalt lenne.Olyan társat keress aki felemel,és veled örül a sikereidnek.
2019. dec. 3. 20:33
 26/27 anonim ***** válasza:
96%

Soha ne hagyd ott az egyetemet egy pasi miatt sem.

Kérlek ezt a tanácsot fogadd meg tőlem,a tanulás sokkal fontosabb mint egy párkapcsolat a férfiak jönnek mennek,az orvosi hivatás egy életre szól. Gondolj arra hogy sok embernek nincs is lehetősége tanulni,hiába szeretnének te megkaptad a lehetőséget hogy tanulhass ez önmagában is kiváltság.

Dolgoztam olyan emberekkel önkéntesként akik a fél karjukat odaadták volna hogy iskolába járhassanak. És még nem is egyetemre. Csak bárhová ahol tanulni lehet.

Ez az ember akivel most vagy nem azt akarja hogy neked jó legyen később,nem támogat a céljaid elérésében.

Ez számodra a szeretet jele?

2019. dec. 3. 21:57
 27/27 anonim ***** válasza:
96%

Ha egy kapcsolatban nemaz az alap, hogy előre felé tuszkolták a másikat, az már régen rossz!

Ő egy cseléd gputtonyt szeretne maga mellett tudni, nem egy nála elismerten nőt.

Keressen olyat, biztosan talál.

Később is lényegesen többet fogsz keményebb munkával tölteni,, mint ő, szóval nem ez az egy év a probléma.

Küld el a francba!

2019. dec. 3. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!